Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Countryman 2017: Η εξέλιξη του είδους

MINI Countryman 2017: Η εξέλιξη του είδους

Το νέο Countryman δίνει για πρώτη φορά τα διαπιστευτήρια του, αποκαλύπτοντας τις μεγαλύτερες αναλογίες του και μια πιο περιπετειώδη προσέγγιση στην εμφάνισή του την οποία θα πλαισιώσουν οι νέες προδιαγραφές, τεχνολογικές και μη, που "ανέκυψαν" με τη νέα γενιά του Hatchback.

Μετά την αποκάλυψη του νέου ΜΙΝΙ Hatchback στην τρίθυρη και στην –πρώτη- πεντάθυρη εκδοχή του η ΜΙΝΙ, επικεντρώνεται στη νέα γενιά του Countryman το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό.

Αρκεί μια ματιά στις καμουφλαρισμένες επιφάνειες της νέας γενιάς του Countryman για να διαπιστώσει κανείς τον τρόπο που η ΜΙΝΙ επιχειρεί να αποφύγει τις αλληλοεπικαλύψεις με την εικόνα του πεντάθυρου Hatchback, επιλέγοντας ένα ακόμα πιο περιπετειώδες look για το Countryman.

Εκτός, ωστόσο από στοιχεία όπως οι πιο διογκωμένοι θόλοι και η έντονη παρουσία προστατευτικών πλαστικών που θα αναλάβουν να του δώσουν μια πιο off-road όψη, το νέο Countryman αναμένεται να αυξήσει τις διαστάσεις του ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το Hatchback.

Παρά τις αισθητές διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τις αναλογίες και την πιο περιπετειώδη αισθητική, το Countryman, ως γνήσιο ΜΙΝΙ θα διατηρήσει την οικεία του «όψη» την οποία συνθέτουν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, η γρίλια και τη χαρακτηριστική σχεδίαση του παρμπρίζ.

Όπως ισχύει και για τη νέα γενιά του MINI Hatchback, έτσι και το Countryman θα έχει ως αφετηρία την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα UKL1 η οποία μπορεί να υποστηρίξει και τετρακίνηση.

Τις προδιαγραφές του νέου Countryman θα συμπληρώσει η νέα γκάμα κινητήρων που εισήγαγε το νέο MINI Hatchback συμπεριλαμβανομένων των αποδοτικών τρικύλινδρων του 1,5 λίτρου, βενζίνης και diesel, ενώ φυσικά, δεν θα λείψουν οι ισχυρότερες εκδόσεις S και John Cooper Works.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024