Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ford Focus RS 2016: ΠαRάSταση νίκης

Ford Focus RS 2016: ΠαRάSταση νίκης

To πανίσχυρο Focus γράφει γύρους στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, δημιουργώντας προσδοκίες για την ικανότερη εκδοχή ενός μοντέλου που αποτελεί ορόσημο για την κατηγορία.

H κορυφαία έκδοση του Focus εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, για ακόμα μία φορά, να δοκιμάζει το βήμα της στο Nurburgring, καθώς πλέον δεν φαίνεται να απομένει και πολύς χρόνος μέχρι την παρουσίασή του η οποία αναμένεται το δεύτερο μισό του 2015.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για την έκδοση RS της τρίτης γενιάς Focus, τοποθετούν κάτω από το καπό της τον τετρακύλινδρο Εcoboost των 2,3 λίτρων που εξοπλίζει τη νέα Mustang σε μια εκδοχή ισχύος μεταξύ 330 και 350 ίππων.

Τις προδιαγραφές του Focus RS θα συμπληρώσει ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων που σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης θα αναλάβουν να διαχειριστούν τη γενναιόδωρη ροπή, και την τάση υποστροφής του πάντα εμπροσθοκίνητου Focus RS.

Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας λόγος προκειμένου η Ford να απεμπολήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του Focus RS το οποίο, στις προηγούμενες εκδοχές του, θεωρήθηκε ένα από τα πλέον διασκεδαστικά αυτοκίνητα με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Έτσι, το ίδιο θα συμβεί και με την νέα γενιά του με η οποία θα τηρήσει την παράδοση, χωρίς τις ενδεχόμενες επιβαρύνσεις που θα έφερνε η παρουσία τετρακίνησης τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά.

Στο ίδιο πλαίσιο η μπροστινή ανάρτηση θα αξιοποιήσει τα οικεία γόνατα Revocknuckle, που συναντάμε και στο ST, συντείνοντας, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες προδιαγραφές του μοντέλου, σε μια οδική συμπεριφορά που θα αποτελέσει νέο ορόσημο για την κατηγορία των “hot hatch”

Auto Express

Sports in

Σε ρυθμούς τελικού Conference League τα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα (pics)

Τα Μέσα Μεταφοράς «ντύθηκαν» στα χρώματα του Conference League με αφορμή τον μεγάλο τελικό της Αθήνας στον οποίο φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024