Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi Q1: Στους δρόμους το 2016

Audi Q1: Στους δρόμους το 2016

Έχοντας χρησιμοποιήσει όλους τους συνδυασμούς από το Α1 έως το Α8, η Audi πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και στη γκάμα των SUV της.

Η διαδικασία συμπλήρωσης των αλφαριθμητικών κενών στην Audi συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, ώστε το 2020 η γκάμα της γερμανικής φίρμας να διαθέτει συνολικά 60 διαφορετικές εκδόσεις μοντέλων.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το μελλοντικό Q1 που θα αποτελέσει, από το 2016, την εναλλακτική πρόταση για όσους αναζητούν ένα αστικό SUV στα μέτρα του Nissan Juke, αλλά με premium χαρακτήρα.

Το μικρότερο μοντέλο στη σειρά Q θα υιοθετήσει coupe σχεδιαστική λογική με αιχμηρότερη αισθητική από τα μεγαλύτερα Q3, Q5 και Q7 ενώ το εσωτερικό του θα αναπαράγει την γνωστή εικόνα των υπόλοιπων Q, αξιοποιώντας μάλιστα το σύστημα infotainment ΜΜΙ σε συνδυασμό, πιθανώς, με έγχρωμη οθόνη αφής.

Για την κατασκευή του δεν θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του σημερινού Audi A1 αλλά η μικρότερη εκδοχή της ευέλικτης πλατφόρμας MQB του ομίλου VW, στην οποία θα βασιστούν τόσο η επόμενη γενιά του A1 όσο και το ολοκαίνουργιο VW Polo.

Το Q1 θα μοιραστεί με αυτά τους κινητήρες του, αλλά θα έχει το προνόμιο της χρήσης και του συστήματος τετρακίνησης Quattro, πέρα βέβαια από τις δικίνητες εκδόσεις του με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς οι οποίες αναμένεται να αποσπάσουν και την πλειοψηφία των πωλήσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική των play off, με φόντο την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, λίγες μέρες πριν τους δύο τελικούς που έχουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024