Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Astra 2016: Αγώνας δρόμου για να προλάβει τις εξελίξεις

Opel Astra 2016: Αγώνας δρόμου για να προλάβει τις εξελίξεις

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον ανταγωνισμό του. Για αυτό και στην Opel κυνηγούν το χρόνο βλέποντας τα VW Golf, Ford Focus και Peugeot 308 να προηγούνται του Astra, κυρίως σε επίπεδο τεχνολογίας. Η εικόνα που βλέπετε προϊδεάζει για την αισθητική της […]

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον ανταγωνισμό του. Για αυτό και στην Opel κυνηγούν το χρόνο βλέποντας τα VW Golf, Ford Focus και Peugeot 308 να προηγούνται του Astra, κυρίως σε επίπεδο τεχνολογίας.

Η εικόνα που βλέπετε προϊδεάζει για την αισθητική της επόμενης γενιάς του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Chevrolet Cruze αλλά και τα «ηλεκτρικά» Volt και Ampera.

Παράλληλα ακολουθώντας το παράδειγμα των Golf VII και 308, η Opel επιχειρεί να εξοικονομήσει όσο γίνεται περισσότερο βάρος από όλα τα υποσυστήματα του νέου Astra με στόχο αυτό να είναι 50-100 κιλά ελαφρύτερο από την τρέχουσα γενιά του, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων μικρότερους κινητήρες, ελαφρότερες αναρτήσεις και προηγμένα υλικά για την κατασκευή του.

Η νέα γενιά του γερμανικού μικρομεσαίου θα διατίθεται με τρίθυρο -GTC coupe-, τετράθυρο, πεντάθυρο και Station Wagon αμάξωμα, χρησιμοποιώντας τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους turbo κινητήρες της οικογένειας SIDI, ορισμένοι εκ των οποίων χρησιμοποιούνται ήδη στα Cascada, Insignia, Adam αλλά και το υπάρχον Astra.

AUTOMEDIA

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024