Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class 2017: Σε διαρκή εξέλιξη

Mercedes-Benz E-Class 2017: Σε διαρκή εξέλιξη

Την επόμενη ημέρα της E-Class προετοιμάζουν ήδη οι μηχανικοί της Mercedes-Benz φίρμας στη Στουτγάρδη, αξιοποιώντας ενσωματώνοντας στα χαρακτηριστικά της γερμανικής μπερλίνας στοιχεία από τη μικρότερη σε διαστάσεις C-Class.

Aν και μας χωρίζουν σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που η Mercedes-Benz θα υποδεχθεί στην γκάμα της τη νέα γενιά της E-Class, οι εργασίες για την εξέλιξη της γερμανικής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αφετηρία για τη νέα E-Class πρόκειται να αποτελέσει η πλατφόρμα που φιλοξενεί σήμερα τη μικρότερη C-Class, γεγονός που με τη σειρά του μαρτυρά πως το μέλλον της γερμανικής μπερλίνας θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και χαμηλότερο –με τη βοήθεια της εκτεταμένης χρήσης αλουμινίου- βάρος.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, ανάμεσα στις προδιαγραφές της E-Class του 2017, θα είναι οι κινητήρες, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην γκάμα του αυτοκινήτου πρόκειται να προστεθούν πλήθος νέων τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων συνόλων, τα οποία θα πλαισιώνονται από το εξίσου νέο, αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Για την κορυφαία έκδοση, πάντως, η οποία θα φέρει την υπογραφή της AMG, οι Γερμανοί έχουν ήδη βρει τη λύση, που δεν είναι άλλη από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων.

H νέα E-Class αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2016, αντικαθιστώντας τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου, η οποία μετρά ήδη τέσσερα χρόνια στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου.

AUTOMEDIA

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024