Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To SUV της Bentley δοκιμάζεται στο

To SUV της Bentley δοκιμάζεται στο «Ring»

Το πρώτο SUV της βρετανικής πολυτελούς φίρμας συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό στο Nurburgring συμπληρώνοντας λίγα ακόμα κομμάτια από το παζλ της πληθωρικής προσωπικότητάς του.

To πληθωρικό νέο τετράτροχο που ετοιμάζει η βρετανική φίρμα και το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο της SUV, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.

Η μέθοδος που έχουν χρησιμοποιήσει οι μηχανικοί της Bentley για να κρύψουν την σχεδίαση του, έχει ως αποτέλεσμα, η εικόνα του δοκιμαστικού πρωτότυπου να παραπέμπει σε ένα μείγμα μεταξύ Continental GT και ΕΧP 9 F όπως ονομαζόταν το πρωτότυπο που ανέλαβε να το συστήσει για πρώτη φορά στο κοινό.

Αυτό που, ωστόσο, προκύπτει με μια προσεκτική παρατήρηση είναι ότι οι επιρροές από το παραπάνω αμφιλεγόμενο πρωτότυπο, έχουν μειωθεί και, το έξυπνο καμουφλάζ κρύβει στην πραγματικότητα μια πολύ περισσότερο κομψή και δυναμική σιλουέτα.

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό από προηγούμενη αντίστοιχη εμφάνιση του βρετανικού SUV, στο εσωτερικό του κυριαρχεί η αναμενόμενη πολυτέλεια με γενναιόδωρη ποσότητα ξύλου στις επενδύσεις, ενώ την πρώιμη εικόνα του θαλάμου, συμπλήρωνε ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και οι στρογγυλοί αεραγωγοί.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης και προδιαγραφών πολυτέλειας, η Bentley παραμένει φειδωλή ως προς τα στοιχεία που αφορούν αυτά που βρίσκονται κάτω από τις επιφάνειες του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες το βρετανικό SUV θα έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα MLB Evo, ενώ σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αναμένεται να διατεθεί με twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων. Παράλληλα, η παρουσία του θηριώδους W12 των 6,0 λίτρων στην κορυφή της γκάμας κάθε άλλο παρά απίθανη θα πρέπει να θεωρείται ενώ δεδομένη, σε δεύτερο χρόνο, είναι και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία, σύμφωνα με την Bentley, αναμένεται το 2017.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024