Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν το... μέλλον της Aston Martin γράφει γύρους στο Nurburgring

Όταν το… μέλλον της Aston Martin γράφει γύρους στο Nurburgring

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το επόμενο κεφάλαιο στην προϊοντική ιστορία των Βρετανών με την μορφή μιας τροποποιημένης V12 Vantage S η οποία κρύβει τη νέα αρχιτεκτονική που θα φιλοξενήσει τις νέες γενιές των μοντέλων της φίρμας.

Ένα μυστηριώδες πρωτότυπο της βρετανικής φίρμας εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, κρύβοντας κάτω από την αναγνωρίσιμη σιλουέτα του το μέλλον της Aston Martin.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δοκιμαστικό πρωτότυπο της νέας αρχιτεκτονικής της φίρμας όπου θα βασιστούν οι νέες γενιές Vantage και DB9 και οι οποίες αναμένονται στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017, αντιστοίχως.

Η νέα πλατφόρμα είναι ιδιαιτέρως ευέλικτη και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους τύπους αμαξωμάτων καθώς έχει σχεδιαστεί, εξαρχής, σε δύο διαφορετικούς τύπους με διαφορετικό μήκος μεταξονίων και μετατροχίων.

Στην καρδιά της νέας πλατφόρμας και στο πλαίσιο της συνεργασίας της Aston Martin με την AMG, θα βρεθεί μια τροποποιημένη εκδοχή του νέου bi-turbo V8 των 4,0 λίτρων με την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου της Mercedes-Benz και τον οποίο γνωρίσαμε από την AMG GT Coupe αλλά και τις AMG εκδόσεις της C-Class.

Πιστή στις συνήθειές της ωστόσο, η Aston Martin θα συνεχίσει να προσφέρει και εκδόσεις με V12 κινητήρες οι οποίοι επίσης θα έχουν ως αφετηρία το αντίστοιχης χωρητικότητας, θηριώδη σύνολο της AMG.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο προϊοντικό κεφάλαιο της Aston Martin μετά την Vantage και την DB9, τη νέα αρχιτεκτονική θα αξιοποιήσει και η νέα γενιά της Vanquish η οποία αναμένεται από το 2019.

Το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι κατά πόσο η νέα πλατφόρμα θα αξιοποιηθεί και από τη Rapide ή μάλλον, κατά πόσο τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο θα συνεχίσει να υφίσταται στην γκάμα της Aston Martin.

Όσο για τα SUV σχέδια των Βρετανών, προς το παρόν έχουν παγώσει και αναμένεται να ξεπαγώσουν με την επιστροφή στην κερδοφορία η οποία, εκτιμούν, θα έρθει μαζί με τις νέες γενιές των Vantage και DB9.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024