Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover LWB Sport : Δύναμη επιβολής

Range Rover LWB Sport : Δύναμη επιβολής

Οι Βρετανοί φαίνεται να ετοιμάζονται να συνδυάσουν τα διακριτικά Sport και την ισχύ 550 ίππων με τις πολυτελείς-άνετες προδιαγραφές της μεγαλύτερης σε μήκος έκδοσης του εμβληματικού SUV τους, δημιουργώντας κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα παράξενο πρωτότυπο Range Rover η ταυτότητα του οποίου, εάν επαληθευτεί, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό «θηρίο».

Πρόκειται σαφώς για δοκιμαστικό πρωτότυπο της έκδοσης του Range Rover με μεγάλο μεταξόνιο, ωστόσο το νέο σύστημα εξαγωγής που προδίδεται από την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, παραπέμπει σε ένα ακόμα ισχυρότερο κινητήρα και στην έκδοση Sport.

Αν και η παρουσία των διακριτικών Sport με ό,τι αυτά συνεπάγονται σε μια έκδοση που είναι περισσότερο προσανατολισμένη στην πολυτέλεια και την άνεση, δείχνει αντιφατική, δεν αποκλείεται η βρετανική φίρμα να ετοιμάζει την αντίστοιχη έκδοση ποντάροντας σε ένα συνδυασμό που φιλοδοξεί να επιβληθεί δια της υπερβολής.

Έτσι, το Range Rover LWB με μήκος 5,27 μ., πλάτος 1,87 μ. και βάρος που πλησιάζει τους 3,0 τόνους, αναμένεται να εξοπλιστεί με τον V8 των 5,0 λίτρων σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή ισχύος, απόδοσης 550 ίππων και 680 Nm, προσφέροντας ένα μείγμα που, αν και δεν αναμένεται να διεκδικήσει δάφνες στο Nurburgring, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Τις επιβλητικές προδιαγραφές της έκδοσης αναμένεται να συμπληρώσει, φυσικά, η παρουσία standard τετρακίνησης καθώς μια σκληρότερη ανάρτηση με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, ενώ την εικόνα θα συμπληρώσουν τα μεγαλύτερα φρένα αλλά και μια σειρά αεροδυναμικών βελτιώσεων στο αμάξωμα.

Από πλευράς επιδόσεων, η μέχρι σήμερα η γνωστή ισχυρότερη έκδοση του Range Rover LWB, επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα, μέγεθος που, η νέα Sport έκδοση του αναμένεται να περιορίσει σε 5,5 δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024