Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz S600 Pullman: Επικίνδυνες αποστολές

Mercedes-Benz S600 Pullman: Επικίνδυνες αποστολές

Αρκεί μια ματιά και μόνο στο σκαρί των 6,4 μέτρων για να διαπιστώσει κανείς την ταυτότητα του δοκιμαστικού πρωτότυπου που, απουσία, της Maybach θα προσφέρει περισσότερα από ποτέ σε εκείνους που έχουν και την ανάλογη δυνατότητα.

Η νέα S-Class συνεχίζει να συμπληρώνει το… οπλοστάσιο της στο οποίο, όπως αποκαλύπτουν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού, θα υποδεχτεί σύντομα και τη θηριώδη λιμουζίνα S600 Pullman της οποίας το μήκος αγγίζει τα 6,4 μέτρα.

Μάλιστα, στην προκειμένη περίπτωση του δοκιμαστικού πρωτοτύπου που εντοπίστηκε κοντά στην έδρα της Mercedes-Benz πρόκειται για την φουλ τεθωρακισμένη έκδοση Guard η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε συνεχόμενα πυρά, χειροβομβίδες και εκρήξεις με τη συνδρομή των ατσάλινων πάνελ που επενδύουν το σύνολο των εξωτερικών, μεταλλικών επιφανειών της.

Κάπως έτσι το βάρος της συγκεκριμένης έκδοσης αναμένεται να αγγίξει τους 5,3 τόνους. Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό αναμένεται να υιοθετηθεί μια 2+2+2 διάταξη καθισμάτων με αυτά των επιβατών να είναι αντικριστά και να χωρίζονται με αυτόματο διαχωριστικό προσφέροντας την απαραίτητη απομόνωση.

Το προφίλ της θα κληθεί, όπως είναι φυσικό, να στοιχειοθετήσει μια ατέλειωτη λίστα πολυτελών επιλογών εξοπλισμού και gadget όπως αρμόζει στην πληθωρικότητα της ακριβοθώρητης αυτής κατηγορίας. Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει ένας V12 twin-turbo κινητήρας με ισχύ 600 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024