Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLE Coupe 2015: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Mercedes-Benz GLE Coupe 2015: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Νέο όνομα, νέο σχήμα και η είσοδος σε μια νέα κατηγορία που αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές ισορροπώντας ιδανικά μεταξύ SUV χαρακτηριστικών και coupe κομψότητας.

Το coupe SUV της Mercedes-Benz συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης, και απαλλάσσεται γεωμετρικά από το καμουφλάζ του καθώς, πλέον, δεν απομένει και πολύς χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit.

Οι νέες εικόνες του, επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά ότι η έκδοση παραγωγής η οποία θα λανσαριστεί, τελικά με τα διακριτικά GLE Coupe, όπως επιβάλλει η νέα αντίστοιχη στρατηγική της Mercedes-Benz, θα είναι κατά περίπου 90% όμοια με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε ως Concept Coupe SUV στην έκθεση του Πεκίνου την άνοιξη του 2014.

Μία από τις βασικές σχεδιαστικές διαφορές που παρατηρούνται μεταξύ του εκθεσιακού πρωτοτύπου και της έκδοσης παραγωγής, είναι η παρουσία πλαισίου στα παράθυρα της δεύτερης.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες διαφορές, το δοκιμαστικό πρωτότυπο διαθέτει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και πλευρικούς καθρέφτες καθώς και ορισμένες άλλες, δευτερεύουσες διαφοροποιήσεις που συντείνουν σε μια πιο προσγειωμένη εμφάνιση σε σχέση με το concept car.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένεται να προέλθουν από την γκάμα της M-Class, ενώ το παρών θα δώσει και η πανίσχυρη AMG έκδοση ως GLE Coupe 63 Α και η οποία θα δώσει στο νέο SUV των Γερμανών τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της BMW X6 M.

AUTOMEDIA

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024