Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Panamera 2016: O επιμένων νικά

Porsche Panamera 2016: O επιμένων νικά

Τη διατήρηση της αμφιλεγόμενης Panamera στην γκάμα της Porsche «σφραγίζει» το υπό εξέλιξη πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στους γερμανικούς δρόμους.

Τη δεύτερη γενιά της αντισυμβατικής Panamera εξελίσσει αυτή την περίοδο η Porsche, απαντώντας σε όσους βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την επιλογή της γερμανικής φίρμας να περάσει στην παραγωγή ένα μεγαλοπρεπές τετράθυρο coupe.

H νέα Porsche Panamera αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο 2016, αξιοποιώντας μια νέα πλατφόρμα που θα προέλθει από το VW Group και θα της επιτρέψει να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό το συνολικό της βάρος.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα άλλωστε, γνωστή με την κωδική ονομασία MSB, πρόκειται να φιλοξενήσει τη νέα Bentley Continental και πιθανώς τη νέα γενιά της Porsche 911.

Στην περίπτωση της νέας Panamera, πάντως, ο περιορισμός του συνολικού βάρους πρόκειται να ξεπεράσει ακόμα και τα 100 κιλά, βελτιώνοντας τόσο την αποδοτικότητα του επιβλητικού σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά τετράθυρου coupe όσο και τη συμπεριφορά του στην άσφαλτο.

Κατά τ’ άλλα, οι βασικές σχεδιαστικές αρχές του αυτοκινήτου πρόκειται να διατηρηθούν χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, πως δεν θα πραγματοποιηθούν εκείνες οι παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν στη δεύτερη γενιά της Panamera να διαφοροποιήσει την εικόνα της.

Αν και στην κορυφή της γκάμας του αυτοκινήτου θα διατηρηθούν οι οκτακύλινδροι κινητήρες, αιχμή του δόρατος εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων πρόκειται να αποτελέσει η έκδοση «S» με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα χωρητικότητας, όπως άλλωστε και η πολλά υποσχόμενη plug-in υβριδική έκδοση.

Τέλος, στην γκάμα της νέας Porsche Panamera πρόκειται να διατηρηθούν, τόσο οι τετρακίνητες εκδόσεις όσο και εκείνες που θα διαθέτουν επιμηκυμένο μεταξόνιο.

AUTOMEDIA

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024