Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Infiniti QX30 2016: Το προσιτό μέγεθος

Infiniti QX30 2016: Το προσιτό μέγεθος

Ένα συμπαγών διαστάσεων SUV πρόκειται να προσθέσει στην γκάμα της η Infiniti, ακολουθώντας έστω και με καθυστέρηση το παράδειγμα των ανταγωνιστών της.

Γεγονός πρόκειται να αποτελέσει μέσα στα επόμενα χρόνια τo πρώτο συμπαγών διαστάσεων SUV της Infiniti, καθώς η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε, έστω και καθυστερημένα, να ακολουθήσει το επιτυχημένο παράδειγμα των ανταγωνιστών της.

Το Infiniti QX30, όπως θα ονομάζεται, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις καταξιωμένες, πλέον, προτάσεις της Audi, της BMW της Μercedes-Benz, έστω και αν με την GLA οι ομοιότητες ίσως αποδειχθούν περισσότερες από τις διαφορές.

Και αυτό γιατί το υπό εξέλιξη Infiniti QX30 θα δανειστεί τόσο την πλατφόρμα που φιλοξενεί σήμερα τη Mercedes-Benz GLA όσο και τους κινητήρες βενζίνης και diesel που εφοδιάζουν το γερμανικό SUV.

«Όταν παράγεις ένα premium προϊόν, τότε το πλαίσιο πρέπει να είναι πιο άκαμπτο, η ανάρτηση θα πρέπει να είναι αποτελεσματικότερη και τα επίπεδα θορύβου και κραδασμού χαμηλότερα. Γι’ αυτό ήρθαμε σε συμφωνία με τη Mercedes-Benz ώστε να χρησιμοποιήσουμε την MFA πλατφόρμα», δήλωσε ο Andy Palmer, Πρόεδρος της Infiniti, προσθέτοντας πως οι κινητήρες της γερμανικής φίρμας αποτέλεσαν ένα ακόμα κίνητρο.

Το Infiniti QX30 πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2016 στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Nissan στην Αγγλία, απ’ όπου και θα διατεθεί σε Ευρώπη, Η.Π.Α και Κίνα.

AUTOMEDIA

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024