Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 Turbo Cabriolet: Δείγμα γερμανικής τυπικότητας

Porsche 911 Turbo Cabriolet: Δείγμα γερμανικής τυπικότητας

Αν και έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την παρουσίασή της, η 911 Turbo Cabriolet ετοιμάζει την ανανέωσή του στο πλαίσιο της έναρξης των διαδικασιών για τη συνολική ανανέωση της γκάμας του εμβληματικού μοντέλου.

Αν και η Porsche 911 Turbo Cabriolet παρουσιάστηκε μόλις πέρυσι, πραγματοποιώντας την εκθεσιακή της πρεμιέρα στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο του 2013, οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας φαίνεται να ετοιμάζουν ήδη την ανανέωσή της, στο πλαίσιο της ανανέωσης όλης της γκάμας του μοντέλου.

Ο λόγος αυτής της πρώιμης ανανέωσης είναι ότι το πρώτο δείγμα της τρέχουσας γενιάς της 911 παρουσιάστηκε το 2011 κάτι που, συνδυαστικά με τον τετραετή κύκλο των μοντέλων της Porsche, σημαίνει ότι η ανανεωμένη «απλή» εκδοχή της 911 θα παρουσιαστεί το 2015, συμπαρασύροντας στην ανανέωση και τις υπόλοιπες και πιο πρόσφατες εκδόσεις της γκάμας.

Έτσι, αν και η 911 Turbo Cabriolet αναμένεται να εμφανιστεί ανανεωμένη αρκετά αργότερα, οι τυπικοί Γερμανοί έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο το πρώτο δοκιμαστικό πρωτότυπο το οποίο καλύπτεται με καμουφλάζ.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές, μπροστά διακρίνονται οι ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και τα νέα LED φώτα ημέρας ενώ στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζουν τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα και η διαφορετική αισθητική στις εισαγωγές αέρα του κινητήρα.

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο, αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, σύμφωνα με την παράδοση της Porsche, o εξακύλινδρος των 3,8 λίτρων ισχύος 520 ίππων με τον οποίο εξοπλίζεται αναμένεται να αυξήσει την ισχύ του έως και 15 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024