Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρό και προσιτό SUV ετοιμάζει η Dacia

Μικρό και προσιτό SUV ετοιμάζει η Dacia

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το πρώτο δείγμα ενός νέου προσιτού SUV στο μέγεθος του Renault Captur και το οποίο θα λανσαριστεί με το σήμα της Dacia αποτελώντας σε ορισμένες αγορές το προσιτότερο μοντέλο της γκάμας.

Μετά από πλήθος αντικρουόμενων πληροφοριών σχετικά με το portfolio της Dacia και κατά πόσο, τελικά, θα εντάξει ένα νέο μοντέλο στη βάση της γκάμας της με αρχική τιμή κοντά στα 5.000 ευρώ, τη λύση έρχεται να δώσει μια σειρά κατασκοπικών λήψεων ενός νέου mini SUV.

Μπορεί να μην πρόκειται για ένα mini car, όπως είχε αρχικά υποτεθεί, αλλά για ένα compact SUV αντίστοιχο του Captur, το οποίο, όμως, ετοιμάζεται να προστεθεί στην γκάμα της Dacia και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που το φωτογράφισαν σε γαλλική πίστα δεν δείχνει «ακριβό».

Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το πολυθρύλητο αυτοκίνητο των 5.000 ευρώ της Dacia, το οποίο τελικώς θα έχει την μορφή ενός μικρού SUV.

Με δεδομένο ότι «φοράει» το σήμα της Renault, το πιθανότερο είναι ότι, αρχικά τουλάχιστον, θα λανσαριστεί στις αγορές της Ινδίας και της Λατινικής Αμερικής. Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται και στην ευρωπαϊκή αγορά όπου, ωστόσο, θα τιμολογηθεί διαφορετικά και μοιραία λίγο ψηλότερα.

Επίσης, στο πλαίσιο συνεργασίας Renault-Nissan και τις σχέσεις της δεύτερης με τη Lada η πορεία του νέου μοντέλου δεν αναμένεται να σταματήσει εκεί καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για ένα αντίστοιχο SUV το οποίο θα λανσαριστεί με το σήμα της Lada.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024