Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLC 63 AMG 2016: Νέες SUV περιπέτειες με την υπογραφή AMG

Mercedes-Benz GLC 63 AMG 2016: Νέες SUV περιπέτειες με την υπογραφή AMG

Η νέα γενιά της GLK θα ονομάζεται GLC και θα συμπεριλάβει στις τάξεις της και μια AMG έκδοση.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πανίσχυρη AMG έκδοση της δεύτερης γενιάς της GLK η οποία και βάσει της νέας και ορθολογικότερης αντίστοιχης πολιτικής της Mercedes-Benz, θα ονομάζεται GLC.

Επίσης, προφανώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου, η νέα GLC θα περάσει από τα χέρια της AMG κάτι το οποίο αναμένεται να σημαίνει την παρουσία του γνώριμου από τις AMG GT και C 63 AMG, νέου twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων.

Eκτός από τη φροντίδα της AMG, η νέα GLC θα διαφοροποιηθεί ριζικά, σχεδόν, σε όλες τις παραμέτρους από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει. Πρώτη και σαφέστερη διαφορά είναι η αύξηση του μεγέθους που θα της δώσει την απαραίτητη απόσταση από την GLA αλλά και οι διαφοροποίηση των αναλογιών της που υιοθετούν περισσότερες καμπύλες, εγκαταλείποντας το τετραγωνισμένο σχήμα του παρελθόντος.

Στο εσωτερικό της αναμένεται ανάλογη σχεδιαστική και αισθητική προσέγγιση με την C-Class λόγω της συγγένειας τους, καθώς το γερμανικό SUV θα αξιοποιήσει και την ίδια πλατφόρμα.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο άφιξης, η «απλή» GLC αναμένεται να παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2015 με την AMG έκδοση να ακολουθεί το πρώτο εξάμηνο του 2016, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει και η GLC Coupe η οποία θα αναλάβει να αντιπαρατεθεί με την BMW X4.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024