Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q7 2015: Aψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας

Audi Q7 2015: Aψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας

Λίγους μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, το δεύτερης γενιάς Audi Q7 ολοκληρώνεις τις δοκιμές εξέλιξής του επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Μια ανάσα μάς χωρίζει, πλέον, από την επίσημη πρεμιέρα του νέου Audi Q7, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Detroit.

Κρίνοντας από το ελαφρύ καμουφλάζ που «ντύνει» τις επιφάνειες του αμαξώματός του, το κορυφαίο SUV στην γκάμα της Audi είναι έτοιμο να βρεθεί στη γραμμή παραγωγής.

Το νέο Q7 αναμένεται να υιοθετήσει μια περισσότερο… τετράγωνη σχεδιαστική λογική, κύριος εκπρόσωπος της οποίας πρόκειται να αποτελέσει το μπροστινό τμήμα του αμαξώματός του.

Παρά το γεγονός ότι οι εξωτερικές διαστάσεις του δεν θα παρουσιάσουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, το συνολικό βάρος θα περιοριστεί και μάλιστα σημαντικά, χάρη στη χρήση μιας νέας και πολύ ελαφρύτερης πλατφόρμας.

Το χαμηλότερο βάρος θα αποτελέσει, μεταξύ άλλων, και την αφετηρία για τη δημιουργία αποδοτικότερων εκδόσεων βενζίνης και diesel, οι οποίες θα αντλήσουν κινητήρια σύνολα από τη σημερινή γκάμα των A7 και A8.

Η ισχύς του νέου Audi Q7 θα κυμαίνεται μεταξύ 218 και 320 ίππων, ωστόσο, στο μέλλον το επιβλητικών διαστάσεων SUV πρόκειται να υποδεχθεί ακόμη πιο δυναμικές εκδόσεις, είτε με τη χρήση ενός τριπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα diesel είτε με τη βοήθεια της plug-in υβριδικής τεχνολογίας.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024