Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart fortwo Brabus 2015: Στην... άγρια πλευρά της πόλης

smart fortwo Brabus 2015: Στην… άγρια πλευρά της πόλης

Φιλοξενώντας κάτω από το καπό του μια αναβαθμισμένη εκδοχή του turbo κινητήρα των 898 κ.εκ. και με τις συνήθεις αισθητικές και μη παρεμβάσεις της Brabus η νέα γενιά του αστικού μύθου, αναμένεται να μεταμορφωθεί σε αστικό πύραυλο.

Καθώς οι απλές εκδόσεις της νέας γενιάς του smart fortwo και forfour έχουν ήδη πάρει τη θέση τους στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της φίρμας, μια πιο «επιθετική» έκδοση του αστικού μύθου, με την υπογραφή της Brabus, παίρνει, δίχως να χρονοτριβεί, θέση στα πεδία δοκιμών.

Μια ματιά στη διπλή απόληξη της εξάτμισης και στους μεγάλους τροχούς αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τα «σημάδια» της Brabus στο fortwo και τα οποία, θα είναι ακόμα εντονότερα στην τελική μορφή της έκδοσης.

Έτσι, την εικόνα του fortwo Brabus αναμένεται να συμπληρώσουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και γρίλια, τα σκούρα φωτιστικά σώματα και τα περισσότερα και εντονότερα αεροδυναμικά στοιχεία που θα συνδυαστούν και με νέα παλέτα χρωμάτων.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα στοιχεία για το κινητήριο σύνολο, όλες οι πληροφορίες συντείνουν σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τρικύλινδρου turbo κινητήρα των 898 κ.εκ ο οποίος στην έκδοση Brabus θα αποδίδει μεταξύ 110 και 120 ίππων.

Τον αναβαθμισμένο κινητήρα αναμένεται να συνοδεύσει –αποκλειστικά- το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων ενώ τις προδιαγραφές της έκδοσης θα συμπληρώσουν στοιχεία όπως η πιο sport, χαμηλότερη ανάρτηση και ενδεχομένως τα ισχυρότερα φρένα και αλλαγές στα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης προς όφελος μιας πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024