Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari 458 M 2015: Καλά

Ferrari 458 M 2015: Καλά «κρυμμένο» turbo μυστικό

Η οικεία πλέον ως δοκιμαστικό πρωτότυπο Ferrari 458 M προσφέρει για ακόμα μία φορά τον εαυτό της στο φωτογραφικό φακό, κρύβοντας όμως καλά τις νέες υπερτροφοδοτούμενες προδιαγραφές της.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο με την απολύτως αναγνωρίσιμη σιλουέτα είναι η οικεία, πλέον, αντικαταστάτρια της 458 η οποία όπως έχει, επιβεβαιωθεί από το Maranello θα είναι υπερτροφοδοτούμενη στo πλαίσιο της προσπάθειας της Ferrari να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα των μοντέλων της.

Η συγκεκριμένη επιλογή της Ferrari μπορεί να εστιάζει στην περιστολή των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή για την Ferrari 458 Modificato ή, εν συντομία, 458 M, όπως αναμένεται να ονομάζεται το νέο μοντέλο.

Έτσι, πρώτα απ’ όλα η 458 Μ θα αποχαιρετίσει τον ατμοσφαιρικό V8 των 4,5 λίτρων προς όφελος ενός twin-turbo V8 μικρότερης χωρητικότητας o οποίος κάθε άλλο παρά θα υπολείπεται σε ισχύ μιας και οι πληροφορίες τοποθετούν την απόδοση του πάνω από τους 665 ίππους.

Την αλλαγή του κινητήρα αναμένεται να πλαισιώσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, ενώ το μηχανικό σύνολο θα συμπληρώσει ένα νέο σύστημα το οποίο προσαρμόζει αυτομάτως τη λειτουργία του κάθε κυλίνδρου του κινητήρα αναλόγως με τις απαιτήσεις.

Όπως και να έχει οι οριστικές απαντήσεις για τις λύσεις που θα επιλέξει η Ferrari προκειμένου να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του μοντέλου χωρίς να αλλοιώσει το χαρακτήρα του.

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024