Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 5 2017: Η επόμενη ημέρα

BMW Σειρά 5 2017: Η επόμενη ημέρα

Τον αντικαταστάτη της μεσαίων διαστάσεων μπερλίνας πρόκειται να αποτελέσει η… πλήρως καμουφλαρισμένη BMW που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε γερμανικό έδαφος.

Αν και απέχουμε τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι η BMW να υποδεχθεί στην γκάμα της τη νέα Σειρά 5, οι προετοιμασίες για τη διαδοχή της γερμανικής μπερλίνας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η παρουσία ενός πλήρως καμουφλαρισμένου σεντάν στους γερμανικούς δρόμους, το οποίο δείχνει να ακολουθεί μια νέα, σαφώς πιο προοδευτική σχεδιαστική λογική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας BMW Σειράς 5, οι ομοιότητες ανάμεσα στη μεσαίων διαστάσεων μπερλίνα και την επίσης νέα Σειρά 7 θα είναι στο μέλλον πολύ περισσότερες από τις διαφορές.

Μάλιστα, η νέα «πεντάρα» θα γίνει το πρώτο τετράτροχο της κατηγορίας στο οποίο θα γίνεται εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών και ειδικότερα του ενισχυμένου με ανθρακονήματα πλαστικού.

Η παρουσία του γνωστού και ως CPRF σε πλαίσιο και σε τμήματα του αμαξώματος όπως οι πόρτες, τα καπό και η οροφή, πρόκειται να οδηγήσει στον εντυπωσιακό περιορισμό του συνολικού βάρους, γεγονός που με τη σειρά του θα επιτρέψει στους μηχανικούς της βαυαρικής φίρμας να ενσωματώσουν ανάμεσα στις προδιαγραφές της νέας Σειράς 5 τους νέους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρου.

Για όλα αυτά, πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τους πρώτους μήνες του 2017, καθώς το καφουφλαρισμένο πρωτότυπο που εντοπίστηκε στους γερμανικούς δρόμους διανύει τα πρώτα στάδια της εξελικτικής διαδικασίας, η ολοκλήρωση της οποίας θα το οδηγήσει στις γραμμές παραγωγής της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024