Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X1 2015: Με το βλέμμα... μπροστά

BMW X1 2015: Με το βλέμμα… μπροστά

Η μικρότερη SUV πρόταση των Βαυαρών κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο καθώς προετοιμάζεται για την άφιξή της η οποία αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται για τη νέα γενιά του μικρότερου και προσεχώς εμπροσθοκίνητου SUV των Βαυαρών το οποίο αποκαλύπτει λίγα ακόμα στοιχεία του εξελικτικού design του.

Μια προσεκτική παρατήρηση στις λεπτομέρειες αποκαλύπτει τα περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων που θα έχει στην τελική του μορφή, spoiler στην κορυφή της θύρας του πορτ μπαγκάζ και την διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της σχεδίασης ξεχωρίζουν η το πιο ανάγλυφα και έντονα σχεδιασμένο μπροστινό τμήμα αλλά και η εντύπωση μιας συνολικά μεγαλύτερης σιλουέτας η οποία αναμένεται να λειτουργήσει προς όφελος της ευρυχωρίας του θαλάμου.

Όπως και να έχει με την αισθητική και τη σχεδίαση, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η νέα γενιά της Χ1 θα έχει ως αφετηρία την νέα αρχιτεκτονική UKL όπου και βασίζονται ήδη το νέο ΜΙΝΙ Ηatchback αλλά και η BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Αυτό σημαίνει ότι στη νέα Χ1 η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς με το σύστημα τετρακίνησης xDrive να αποτελεί προνόμιο των ισχυρότερων εκδόσεων της γκάμας.

Την ίδια στιγμή οι μικρότερες, σε ισχύ και κυβισμό, εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τους οικείους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων.

Ψηλότερα στην γκάμα αναμένονται δίλιτροι τετρακύλινδροι κινητήρες από το οπλοστάσιο των Βαυαρών, ενώ στην κορυφή αναμένονται ακόμα και τα εξακύλινδρα σύνολα των Βαυαρών σε συνδυασμό με το σύστημα xDrive και το αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024