Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lexus RX 2016: Στην πρίζα!

Lexus RX 2016: Στην πρίζα!

Με αιχμή του δόρατος μια plug-in υβριδική έκδοση, το νέο Lexus RX πρόκειται να επενδύσει στις ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις του και στα στοιχεία πολυτέλειας που θα χαρακτηρίζουν τον αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα θάλαμο επιβατών.

Την εμπορική της πορεία εντός αλλά και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων πρόκειται να συνεχίσει μια εκ των δημοφιλέστερων προτάσεων στην ευρύτερη κατηγορία των SUV. Ο λόγος για το Lexus RX, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί την τέταρτη κατά σειρά γενιά του.

Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στους ευρωπαϊκούς δρόμους αποκαλύπτει πως η επόμενη γενιά του ιαπωνικού SUV πρόκειται να αυξήσει τις διαστάσεις της, επιχειρώντας με την παράλληλη αναβάθμιση των προδιαγραφών του θαλάμου επιβατών να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Σε επίπεδο σχεδίασης, το νέο RX πρόκειται να ενσωματώσει αρκετά από τα στοιχεία που συναντάμε στο μικρότερων διαστάσεων SUV της Lexus, χαρίζοντας στα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και στην κεντρική εισαγωγή αέρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, θα παρουσιάζουν οι τεχνικές προδιαγραφές του ιαπωνικού SUV και ειδικότερα της έκδοσης που πρόκειται να υιοθετήσει την υβριδική τεχνολογία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, το νέο Lexus RX θα εξοπλιστεί έναν plug-in υβριδικό συνδυασμό, ο οποίος με τη σειρά του θα εξασφαλίζει την κάλυψη αποστάσεων που θα φτάνουν έως και τα 100 χιλιόμετρα με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Την γκάμα του αυτοκινήτου θα συμπληρώνουν οι συμβατικές εκδόσεις με κίνηση στους πίσω τροχούς και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

AUTOMEDIA

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024