Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI Cabrio & Clubman 2015: Αυξάνεστε και πληθύνεστε

MINI Cabrio & Clubman 2015: Αυξάνεστε και πληθύνεστε

Δύο νέους τύπους αμαξώματος πρόκειται να αποκτήσει πολύ σύντομα η γκάμα του νέου ΜΙΝΙ, καθώς οι Cabrio και Clubman εκδόσεις του δημοφιλούς "μικρού" βρίσκονται ένα βήμα πριν τη γραμμή παραγωγής.

Ένα βήμα πριν τη γραμμή παραγωγής βρίσκονται οι εκδόσεις Cabrio και Clubman της τρίτης κατά σειρά γενιάς του ΜΙΝΙ. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι τελευταίες εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης των δύο αυτοκινήτων σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Το ελαφρύ καμουφλάζ στο αμάξωμα των νέων προτάσεων της βρετανικής φίρμας δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία μας, αποκαλύπτοντας τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές τόσο του ΜΙΝΙ Cabrio όσο και του ΜΙΝΙ Clubman.

Στην πρώτη περίπτωση, η επιλογή της υφασμάτινης οροφής επέτρεψε τη διατήρηση των γνώριμων αναλογιών του αμαξώματος αλλά και τη συνέχεια μιας παράδοσης που έχει κρατά από την πρώτη γενιά της σύγχρονης εκδοχής του ΜΙΝΙ.

Περισσότερες είναι οι σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που έχει να παρουσιάσει το MINI Clubman, καθώς η βρετανική φίρμα αποφάσισε να αποκαταστήσει τις ισορροπίες ως προς τον αριθμό των θυρών που φιλοξενεί κάθε πλευρά του αμαξώματος.

Αντιθέτως, το νέο MINI Clubman διατηρεί την ιδιαιτερότητα της πόρτας του χώρου αποσκευών, η οποία θα είναι διαιρούμενη, ώστε να διευκολύνει τη φόρτωση και την καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου αποσκευών.

Περά από την παρουσία της «clubdoor», εντύπωση προκαλεί και η αισθητή αύξηση στο μήκος του μεταξονίου, το οποίο με τη σειρά του πρόκειται να εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στον θάλαμο επιβατών.

Με τα μηχανικά μέρη των MINI Cabrio και Clumban έρχονται σχεδόν αυτούσια από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του τρίθυρου και πεντάθυρου MINI Hatchback, οι κινητήρες βενζίνης και diesel θα ξεκινούν από τα 1,5 λίτρα, με τις εκδόσεις Cooper S και Cooper SD να εξοπλίζονται με δίλιτρα σύνολα, απόδοσης 192 και 170 ίππων αντιστοίχως.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024