Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X1 2015: Σε απόσταση αναπνοής

BMW X1 2015: Σε απόσταση αναπνοής

Μια ανάσα από τη γραμμή παραγωγής βρίσκεται η δεύτερη κατά σειρά γενιά της BMW X1, η οποία και θα βασιστεί στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα του MINI και της Σειράς 2 Active Tourer.

Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται για τη νέα BMW X1, η οποία έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από τις γραμμές παραγωγής της βαυαρικής φίρμας. Σε απόσταση αναπνοής πλησίασε και ο φωτογραφικός φακός, αποκαλύπτοντας στοιχεία από τη σχεδίαση όχι μόνο του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού τμήματος.

Η δεύτερη κατά σειρά γενιά της BMW X1 πρόκειται να βασιστεί στην πλατφόρμα που φιλοξενεί σήμερα το MINI Hatchback αλλά και τη Σειρά 2 Active Tourer. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως στις μικρότερες, σε κυβισμό και ισχύ, εκδόσεις της η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς και όχι στους πίσω.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των τρικύλινδρων κινητήρων βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων, όπως άλλωστε και των αυτόματων κιβωτίων 6 ή 8 σχέσεων.

Οι ισχυρότερες και πιθανότατα τετρακίνητες εκδόσεις βενζίνης και diesel, η νέα BMW X1 θα εφοδιάζονται με δίλιτρους κινητήρες, ικανοποιώντας εκείνους που θα θελήσουν καλύτερες επιδόσεις και εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Ομοιότητες, σχεδιαστικές αλλά και εξοπλιστικές, με τη Σειρά 2 Active Tourer πρόκειται να παρουσιάζει και το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια να συνδυάσει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός crossover με την πρακτικότητα που κατά κανόνα προσφέρει μια ανάλογων διαστάσεων πολυχρηστική πρόταση.

Η άφιξη της νέας BMW X1 στην ευρωπαϊκή αγορά υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024