Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2016: Σε ρυθμούς ανανέωσης

Mercedes-Benz A-Class 2016: Σε ρυθμούς ανανέωσης

Η «μικρή» της Mercedes-Benz εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να προβάρει τις αλλαγές της επικείμενης ανανέωσής της.

Μετά την ανανέωση της B-Class η οποία ξεκίνησε την εμπορική της πορεία από το Νοέμβριο του 2014, τη σκυτάλη στα πεδία δοκιμών παίρνει και η μικρότερη πρόταση των Γερμανών, Α-Class, η οποία προετοιμάζεται να ενσωματώσει στοχευμένες αλλαγές που θα της εξασφαλίσουν την αισθητική και τεχνολογική ομοιομορφία με τις νεότερες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στη γερμανική φίρμα.

Το καμουφλάζ που καλύπτει τις επιφάνειες του δοκιμαστικού πρωτοτύπου συντείνει σε μια νέα αισθητική προσέγγιση των φωτιστικών σωμάτων μπροστά και πίσω καθώς και σε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Διαφοροποιήσεις αναμένονται και κάτω από το καπό με στοχευμένες αλλαγές στα πρότυπα της ανανέωσης της B-Class.

Έτσι, την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης A-Class αναμένεται να αποτελούν επιλογές πετρελαίου που θα ξεκινούν από το 1,5 λίτρο και τους 90 ίππους, φτάνοντας έως δίλιτρα τετρακύλινδρα σύνολα με ισχύ έως 211 ίππους.

Σε ό,τι αφορά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, μένει να διαπιστωθεί αν εκτός από τις επιμέρους βελτιώσεις στα ήδη γνωστά μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα υποδεχθεί και μια νέα AMG έκδοση επιδόσεων στα πρότυπα της C 450 AMG Sport η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις και την κορυφαία Α 45 ΑΜG, προσφέροντας μια προσιτότερη εναλλακτική με την υπογραφή του Affalterbach.

Όπως και να έχει δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι την ανανέωση της A-Class, θα πλαισιώσουν εστιασμένες αλλαγές στο εσωτερικό όπου εκτός από τις παρεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα αναμένεται και αναβάθμιση εξοπλισμού μια κυρίαρχη μια μεγαλύτερη και ανασχεδιασμένη οθόνη για το σύστημα infotainment.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024