Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari FF 2016: Υβριδική τετρακίνηση

Ferrari FF 2016: Υβριδική τετρακίνηση

Η τετρακίνητη και τετραθέσια πρόταση από το Maranello αναμένεται να καταφύγει στην υβριδική τεχνολογία προκειμένου να προσφέρει αυξημένες επιδόσεις.

Η πρώτη τετρακίνητη πρόταση στη σύγχρονη ιστορία της Ferrari, ετοιμάζεται για την ανανέωσή της με ορίζοντα το 2016 οπότε έχει αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσει και ένα δεύτερο, ηλεκτρικό μοτέρ.

Προς το παρόν, το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε στο σκανδιναβικό βορρά, βρίσκεται προφανώς σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης, προβάροντας, αρχικά, κάποιες αλλαγές στον προφυλακτήρα και στις εισαγωγές αέρα και αφήνοντας τις υπόλοιπες επιφάνειες του ανέπαφες και ακαμουφλάριστες.

Ωστόσο, με δεδομένες τις κοσμογονικές αλλαγές που έφερε η ανανέωση της California T και –που θα φέρει- η επικείμενη, νέα 458 Μ, σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι και η νέα FF προετοιμάζει κάτι «μεγάλο» σε ό,τι αφορά τον κινητήρα της.

Ωστόσο, στην περίπτωση της FF δεν πρόκειται για downsizing και καταφυγή στην υπερτροφοδότηση καθώς η τετρακίνητη Ferrari θα διατηρήσει το θηριώδη V12 των 6,3 λίτρων με τη διαφορά ότι, αυτή τη φορά, αναμένεται να συνδυαστεί με ηλεκτρικό μοτέρ και στόχο την αύξηση της συνδυαστικής ισχύος πάνω από τους 700 ίππους.

Την μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις –πάντα- τροχούς της τετραθέσιας Ferrari αναμένεται να πλαισιώσει και ένα καινούριο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με οχτώ σχέσεις το οποίο θα συνδράμει τόσο σε βελτιωμένες επιδόσεις όσο και στη βελτίωση των μεγεθών οικονομίας.

AUTOMEDIA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024