Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 2 Family Active Sports Tourer 2015: Επτάσφαιρη

BMW Σειρά 2 Family Active Sports Tourer 2015: Επτάσφαιρη

Με φόντο το χιονισμένο τοπίο η επταθέσια και πρακτικότερη εκδοχή του νέου MPV των Βαυαρών πραγματοποιεί ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό πριν την έλευσή της η οποία τοποθετείται μέσα στο 2015.

Οι Βαυαροί συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης της επταθέσιας εκδοχής του ΜPV τους, η οποία, όπως αποδεικνύει και μια ματιά στην αναγνωρίσιμη, αλλά μεγαλύτερη σιλουέτα θα επενδύσει σε περισσότερη πρακτικότητα και ευρυχωρία στοχεύοντας, σε ένα οικογενειακό κοινό.

Υιοθετώντας ακριβώς την ίδια λογική και χαρακτηριστικά με την μέχρι σήμερα γνωστή Σείρα 2 Active Tourer όπου άλλωστε και βασίζεται, η νέα εκδοχή θα διαφοροποιηθεί μόνο ως προς το μέγεθος και τον αριθμό των θέσεων.

Ένα στοιχείο που ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί πλήρως είναι η ονομασία που θα επικρατήσει για το νέο μοντέλο που έχει γίνει γνωστό ως BMW Σειρά 2 Family Active Sports Tourer, ή, εν συντομία FAST.

Σε κάθε περίπτωση όπως και η Σειρά 2 Active Tourer, θα έχει ως αφετηρία την νέα εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα της BMW και θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες.

Έτσι η γκάμα αναμένεται να συμπεριλαμβάνει από τους νέας γενιάς αποδοτικούς, τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1,5 λίτρου έως δίλιτρoυς turbo κινητήρες με ισχύ έως 231 ίππους. Τις επιλογές αναμένεται να συμπληρώσουν οι εκδόσεις xDrive όπως συμβαίνει και με την Σειρά 2 Active Tourer.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024