Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Pace 2016: Βρετανικές ασκήσεις ισορροπίας

Jaguar F-Pace 2016: Βρετανικές ασκήσεις ισορροπίας

Το νέο «πρωτόγνωρο» μέλος στην γκάμα της Jaguar αυξάνει τα χιλιόμετρα στο κοντέρ του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, αυτή τη φορά με φόντο το σκανδιναβικό βορρά, προβάροντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα του εξασφαλίσουν τη λεπτή ισορροπία μιας αυθεντικής Jaguar και ενός SUV αμαξώματος.

Το βρετανικό SUV πληθαίνει τις εμφανίσεις του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Jaguar από την έκθεση του Detroit για την ονομασία του που κλείδωσε στο F-Pace, αλλά και την αποκάλυψη του χρονικού πλαισίου της άφιξης του που τοποθετείται το 2016.

Αυτή τη φορά το αναγνωρίσιμο πλέον βρετανικό SUV μεταφέρει τη δράση στο σκανδιναβικό βορρά, δοκιμάζοντας τις αντοχές στο ψυχρό κλίμα του αρκτικού κύκλου και αποκαλύπτοντας λίγα ακόμα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά που θα αναλάβουν να το αναδείξουν ως το «απόλυτο πρακτικό sportscar οικογενειακού προσανατολισμού», σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της Jaguar.

Ανεξάρτητα από τις συστάσεις, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το F-Pace θα αντλήσει τις σχεδιαστικές του επιρροές από το πρωτότυπο C-X17 και θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με την μικρή τετράθυρη Jaguar ΧΕ, η οποία χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αλουμίνιο αναμένεται να συνδράμει στον περιορισμό του βάρους του.

Από την ΧΕ αναμένεται να προέλθει και η γκάμα κινητήρων του νέου SUV με τα δίλιτρα turbo σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της νέας γενιάς Ingenium, να έχουν τον πρώτο λόγο εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις και αποδοτικότητα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του, με μήκος που αναμένεται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό τον οποίο θα εκπροσωπήσουν η BMW X3, το Audi Q3 και η επικείμενη Mercedes-Benz GLC, αγγίζοντας τα 4,7 μέτρα, το F-Pace, υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τα όρια της κατηγορίας προσφέροντας ένα μείγμα απαράμιλλης πρακτικότητας και premium χαρακτηριστικών με τη σφραγίδα της Jaguar.

Τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα συνδυάζεται με το σύστημα All Surface Control της Jaguar και το οποίο θα εγγυάται μέγιστη πρόσφυση σε απαιτητικές συνθήκες.

AUTOMEDIA

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024