Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΑ Νiro 2016:Compact crossover αντεπίθεση

ΚΙΑ Νiro 2016:Compact crossover αντεπίθεση

Οι Κορεάτες ετοιμάζουν την «προσγειωμένη» αισθητικά, σε σχέση με το πρωτότυπο που προηγήθηκε, έκδοση παραγωγής του νέου τους compact crossover.

Όταν η Κia πρωτοπαρουσίασε το Niro ως concept στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013 είχε καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα με την τολμηρή sport αισθητική προσέγγιση της στην κατηγορία των compact SUV.

Ωστόσο, οι πρώτες εικόνες του από τις δοκιμές εξέλιξης σε παγωμένη λίμνη στο σκανδιναβικό βορρά συντείνουν σε μια εξαιρετικά πιο προσγειωμένη εμφάνιση ενός «καθημερινού» πεντάθυρου SUV που θα τοποθετηθεί μεταξύ του MPV Soul και Sportage, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό μοντέλων όπως το Opel Mokka, και το Skoda Yeti και υιοθετώντας, σε αντίθεση με το πρωτότυπο που το σύστημα, μια πεντάθυρη λογική.

Όπως και να έχει, το νέο compact SUV της Kia αναμένεται να δώσει το στίγμα του, ως έκδοση παραγωγής μέσα στο 2016 με κινητήρες βενζίνης TDGi 1,0 και 1,2 λίτρων και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Hyundai ix25.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024