Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2016: Στον αστερισμό της ανανέωσης

Mercedes-Benz A-Class 2016: Στον αστερισμό της ανανέωσης

Η μικρότερη πρόταση των Γερμανών ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της με ορίζοντα άφιξης το τέλος της χρονιάς.

Έχοντας δει την ανανεωμένη B-Class η οποία πήρε την θέση που της αντιστοιχεί στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της φίρμας, ξεκινώντας από το Νοέμβριο του 2014, το κλείστρο του φωτογραφικού φακού στα πεδία δοκιμών μονοπωλεί πλέον η Α-Class προσφέροντας ακόμα μια ευκαιρία παρατήρησης των στοχευμένων αλλαγών της παρά το καμουφλάζ και το χιόνι.

Ακόμα και έτσι, λοιπόν, η A-Class δίνει το στίγμα των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων της και νέων φωτιστικών σωμάτων της μπροστά και πίσω, ενώ όπως μαρτυρά η προσέγγιση του φωτογραφικού φακού στα φώτα, η ανανεωμένη A-Class θα διαθέτει προαιρετικά κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Αν και η πρώτη εικόνα του εσωτερικού της δεν προσφέρει τα αναμενόμενα λόγω του επιμελούς καμουφλάζ, η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να το αφήσει ανέπαφο ανασχεδιάζοντας ορισμένα στοιχεία του θαλάμου επιβατών προς όφελος μιας αρτιότερης αισθητικής αλλά και προσθέτοντας βελτιωμένες επιλογές εξοπλισμού με κυρίαρχη μια μεγαλύτερη και ανασχεδιασμένη οθόνη για το σύστημα infotainment.

Διαφοροποιήσεις αναμένονται και κάτω από το καπό με στοχευμένες αλλαγές στα πρότυπα της ανανέωσης της B-Class. Έτσι, την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης A-Class αναμένεται να αποτελούν επιλογές πετρελαίου που θα ξεκινούν από το 1,5 λίτρο και τους 90 ίππους, φτάνοντας έως δίλιτρα τετρακύλινδρα σύνολα με ισχύ έως 211 ίππους.

Σε ό,τι αφορά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, μένει να διαπιστωθεί αν εκτός από τις επιμέρους βελτιώσεις στα γνωστά μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα υποδεχθεί και μια νέα AMG έκδοση επιδόσεων στα πρότυπα της C 450 AMG Sport η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις και την κορυφαία Α 45 ΑΜG, προσφέροντας μια προσιτότερη εναλλακτική με την υπογραφή του Affalterbach.

AUTOMEDIA

Sports in

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι δεν θα προπονήσει ξανά ομάδα της Premier League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024