Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLS 2016: Ένα... Sκαλί ψηλότερα

Mercedes-Benz GLS 2016: Ένα… Sκαλί ψηλότερα

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την GL συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με φόντο τον σκανδιναβικό βορρά καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την παρουσίασή του.

Η ανανεωμένη GL κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το φωτογραφικό φακό πριν την επικείμενη παρουσίασή της η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο του 2015 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της ανανέωσης της GL θα είναι η αλλαγή ονόματος καθώς το πολυτελές μεγάλο SUV των Γερμανών θα συμβαδίσει με την νέα και πιο ορθολογική στρατηγική ονομάτων της Mercedes-Benz, αποκτώντας τα διακριτικά GLS, σηματοδοτώντας έτσι την «αντιστοιχία» του μοντέλου με την S-Class.

Εκτός από το νέο όνομα η νέα GLS θα υιοθετήσει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, γρίλια και φωτιστικά σώματα όπως προδίδουν τα καμουφλαρισμένα τμήματα του πρωτοτύπου που συνελήφθη στο σκανδιναβικό βορρά.

Προσθήκες και βελτιώσεις αναμένεται και στην γκάμα κινητήρων όπου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εισαγωγή ενός νέου διπλά υπετροφοδοτούμενου V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων με απόδοση 333 ίππων.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, η GLS αναμένεται να μιμηθεί το σχεδιαστικό και τεχνολογικό προφίλ της πρόσφατης GLE Coupe.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστή η GLS θα αποκτήσει και μια νέα και πιο πολυτελή εκδοχή με την υπογραφή της Maybach η οποία, εκτός από τις επιπλέον εξοπλιστικές επιλογές πολυτέλειας θα διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος οι που θα φιλοξενούνται σε δύο ξεχωριστά καθίσματα.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024