Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINI Cabrio JCW 2016: Εξωστρεφείς… επιδόσεις

MINI Cabrio JCW 2016: Εξωστρεφείς… επιδόσεις

Η ισχυρότερη έκδοση του επικείμενου ΜΙΝΙ Cabrio καταλαμβάνει με τη σειρά της μια θέση στα πεδία δοκιμών του παγωμένου ευρωπαϊκού βορρά, προσφέροντας άλλη μια ευκαιρία παρατήρησης της ανοιχτής έκδοσης, αλλά και των «γνωστών-άγνωστων» JCW διαφοροποιήσεων.

Έχοντας δει το τρίθυρο ΜΙΝΙ Hatchback JCW, ως έκδοση παραγωγής στο Detroit τον Ιανουάριο, το cabrio δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε να δοκιμάζει τις αντοχές του στο κρύο, δεν μπορεί να κρύψει και πολλά «μυστικά», όπως αφήνει να εννοηθεί και το ελάχιστο καμουφλάζ του.

Όπως και το MINI Hatchback JCW, έτσι και το Cabrio θα διαχωρίσει τον εαυτό του από τα υπόλοιπα της γκάμας, χάρη στον πιο επιθετικό προφυλακτήρα με τις επιπλέον και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα ανασχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα και τις ζάντες JCW 17 ιντσών που κρύβουν τις κόκκινες δαγκάνες του ενισχυμένου συστήματος πέδησης με την υπογραφή της Brembo.

Όπως αποκαλύπτει μια ματιά στις κατασκοπικές λήψεις την εικόνα –και- του MINI Cabrio JCW θα συμπληρώσουν ο αναβαθμισμένος πίσω προφυλακτήρας και η κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη του βελτιωμένου συστήματος εξαγωγής.

Εκτός από την απουσία σταθερής οροφής προς όφελος μιας υφασμάτινης και τις αναγκαίες σχεδιαστικές προσαρμογές που αυτό επιβάλλει στην περίπτωση του MINI Cabrio JCW, οι υπόλοιπες προδιαγραφές του θα είναι ίδιες με την αντίστοιχη κλειστή έκδοση.

Έτσι και η ανοιχτή John Cooper Works έκδοση, θα διαθέτει μια πιο σφιχτή ανάρτηση με σπορ προσανατολισμό ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει, ένα βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο MINI Cabrio JCW θα διεκδικήσει ο τετρακύλινδρος δίλιτρος turbo κινητήρας της φίρμας ο οποίος συστήνεται ως ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει εξοπλίσει ποτέ ΜΙΝΙ παραγωγής με ισχύ 231 ίππων και 320 Nm ροπής.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024