Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Linea 2016: Παιδί της ανάγκης

Fiat Linea 2016: Παιδί της ανάγκης

Οι εμπορικοί στόχοι του ιταλικού ομίλου σε συνδυασμό με την ανάγκη ύπαρξης μιας πρότασης χαμηλού κόστους στην οικογενειακή κατηγορία, οδήγησαν στην εξέλιξη της νέας γενιάς Linea.

Ένα νέο sedan το οποίο αναμένεται να διαδεχθεί το υπάρχον Fiat Linea εντοπίσθηκε καμουφλαρισμένο σε πεδίο δοκιμών στην Ιταλία, τροφοδοτώντας εκ νέου τις φήμες που θέλουν την επόμενη γενιά του μοντέλου να έχει αυξημένο μήκος και μεγαλύτερο πλάτος.

Η παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου το 2016 είχε προγραμματισθεί βάσει του πενταετούς πλάνου της Fiat, ωστόσο πιθανή πρέπει να θεωρείται η καθυστέρηση στο λανσάρισμά του καθώς ο ιταλικός όμιλος αναζητά τρόπους ώστε το νέο Linea να αποβεί κερδοφόρο από την αρχή της εμπορικής του πορείας.

Για αυτό το λόγο θα παράγεται στην Τουρκία, θα βασίζεται όπως όλα δείχνουν στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείται στα Fiat 500X / Jeep Renegade και θα αξιοποιεί κινητήρες πετρελαίου 1,3 λίτρων και βενζίνης 1,4 λίτρων με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων αλλά και αυτόματο κιβώτιο παλαιότερης τεχνολογίας.

Όπως το Panda έτσι και το μελλοντικό Linea θα στερείται στοιχείων πολυτελούς εξοπλισμού προκειμένου να ανταγωνιστεί τιμολογιακά μοντέλα όπως το Peugeot 301 και τις προτάσεις της Dacia, ενώ ο χαρακτήρας του «παγκόσμιου αυτοκινήτου» φαντάζει επιβεβλημένος για την βιωσιμότητα της κατασκευής του.

Θεωρείται λοιπόν αυτονόητο ότι θα διατίθεται σε όλες τις αναπτυσσόμενες αγορές και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να συμβάλλει στο στόχο που έχει τεθεί για την αύξηση των συνολικών πωλήσεων της Fiat από 1,5 εκατ. μονάδες το 2013 σε 1,9 εκατ. μονάδες το 2018.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024