Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 1 Sedan 2016: H μέθοδος των -τεσσάρων- θυρών

BMW Σειρά 1 Sedan 2016: H μέθοδος των -τεσσάρων- θυρών

Τις αναλογίες ενός κλασικού, τετράθυρου σεντάν πρόκειται να αποκτήσει μέσα στα επόμενα χρόνια η Σειρά 1 της BMW, αξιοποιώντας την προσθιοκίνητη πλατφόρμα της ήδη γνωστής Σειράς 2 Active Tourer.

Μια τετράθυρη έκδοση, η οποία μάλιστα θα βασίζεται στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα της Σειράς 2 Active Tourer, πρόκειται να αποκτήσει για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της η Σειρά 1 της BMW.

Η Σειρά 1 Sedan θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος των Audi A3 Sedan και Mercedes-Benz CLA, αποκαλύπτοντας εκτός των άλλων, την πρόθεση της BMW να εγκαταλείψει το συντομότερο δυνατόν τη λύση της πίσω κίνησης στη γκάμα των μικρομεσαίων προτάσεών της.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η Σειρά 1 Sedan αναμένεται να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα των ήδη γνωστών εκδόσεων του βαυαρικού «Άσσου», ενσωματώνοντας ταυτόχρονα στοιχεία που πρόκειται να συναντήσουμε στην επόμενη γενιά του μικρομεσαίου hatchback.

Αντιστοίχως, τα κινητήρια σύνολα θα προέλθουν από τη Σειρά 2 Active Tourer, ξεκινώντας από τους τρικύλιδρούς κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων και φτάνοντας στα ισχυρότερα τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα, με τα οποία η Σειρά 1 Sedan πρόκειται να ταξιδέψει έως την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024