Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Bravo 2016: Αναγέννηση!

Fiat Bravo 2016: Αναγέννηση!

Σε ένα καλύτερο μέλλον στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks μπορεί να ελπίζει η Fiat, βλέποντας το νέο Fiat Bravo να μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξής του.

Την τρίτη κατά σειρά γενιά του πρόκειται να αποκτήσει μέσα στο 2016 το Fiat Bravo, δίνοντας συνέχεια στην παρουσία της ιταλικής φίρμας στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων hatchbacks.

Κρίνοντας από το βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που κυκλοφορεί ήδη στους ιταλικούς δρόμους, η εξέλιξη του νέου Fiat Bravo έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες και όχι σε κάποια απομονωμένη πίστα.

Όπως επιβεβαιώνουν με δηλώσεις τους στελέχη της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η γκάμα των μικρομεσαίων προτάσεων της Fiat θα υποδεχθεί τα επόμενα χρόνια τον αντικαταστάτη του μέχρι σήμερα γνωστού Linea, ενώ από το νέο Bravo δεν θα λείπουν αυτή τη φορά οι station wagon εκδόσεις.

Μάλιστα, έναν χρόνο μετά το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Bravo, η ιταλική φίρμα πρόκειται να περάσει στην παραγωγή μια πολυχρηστική πρόταση (MPV), η οποία και θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024