Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi S4 & S4 Avant: Διπλό χτύπημα

Audi S4 & S4 Avant: Διπλό χτύπημα

Μεγαλύτερες, ελαφρύτερες και προσφέροντας υψηλότερες επιδόσεις οι «S» εκδόσεις του νέου Α4 δίνουν το στίγμα τους για πρώτη φορά στο φωτογραφικό φακό.

Μετά από πολλαπλές εμφανίσεις του, ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου στην «απλή» τετράθυρη εκδοχή του και στην πρακτικότερη Avant, η νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου «συστήνεται» πλέον και στις «μεσαίες» ισχυρότερες εκδοχές του, S4 και S4 Avant που συλλαμβάνονται για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Έχοντας ως αφετηρία την ίδια, νέα αρχιτεκτονική -MLB Evo- με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Α4 και με τη συνδρομή της εκτεταμένης χρήσης ελαφρών υλικών όπως το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα, τα S4 και S4 Αvant αναμένεται να περιορίσουν το βάρος τους, προσφέροντας έτσι, υψηλότερες επιδόσεις, αλλά και μεγαλύτερα οφέλη σε επίπεδο εξοικονόμησης καυσίμου.

Σε ό,τι αφορά τη σχεδίασή τους, τηρουμένων των αναλογιών της κάθε έκδοσης αμαξώματος και τα δύο «S» θα αυξήσουν ελαφρώς τις αναλογίες του ακολουθώντας την αντίστοιχη τάση των απλών εκδόσεων της γκάμας, υιοθετώντας παράλληλα μια πιο επιβλητικά σπορ εικόνα χάρη σε μια πιο επιθετική αισθητική γραμμή η οποία, παράλληλα, θα τους εξασφαλίσει και χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή.

Στην «όψη» των δύο «S» ξεχωρίζουν τα νέα αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που πλαισιώνουν τη χαρακτηριστική γρίλια, ενώ τεχνολογία LED θα υιοθετήσουν και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Σε επίπεδο κινητήρα οι S4 εκδόσεις θα εξοπλίζονται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του TFSI V6 3,0 λίτρων η οποία σε συνάρτηση και με τις υπόλοιπες αλλαγές της νέας γενιάς του μοντέλου θα εξασφαλίζει υψηλότερες επιδόσεις αλλά και περισσότερη οικονομία.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024