Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: Η επιτομή του δυναμιCμού

Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: Η επιτομή του δυναμιCμού

Το πανίσχυρο coupe καταλαμβάνει τα πεδία δοκιμών με την προοπτική να "οδηγήσει" σε νέα ύψη δυναμισμού τον ήδη κερδισμένο από την τετράθυρη ΑΜG C 63, τίτλο της ισχυρότερης C-Class που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Με την «απλή» coupe εκδοχή της C-Class να έχει ήδη πάρει εισιτήριο για την προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2015 και τα αντίστοιχα δοκιμαστικά πρωτότυπα να έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές από το φωτογραφικό φακό, πλέον τη σκυτάλη στα πεδία δοκιμών παίρνει η ισχυρότερη εκδοχή της με την υπογραφή του Affalterbach δίνοντας το στίγμα της πληθωρικής παρουσίας της.

Παρά την επιμέλεια των γερμανών μηχανικών που προσπαθούν να κρύψουν τα χαρακτηριστικά της coupe εκδοχής της C-Class όσο και τα «σημάδια» της AMG ωστόσο, στοιχεία όπως οι θηριώδεις εισαγωγές αέρα προδίδουν τελικά την ταυτότητα του πανίσχυρου coupe.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της -και- η ισχυρότερη εκδοχή της C-Class Coupe θα ακολουθήσει τα αισθητικά βήματα της S-Class Coupe.

Έτσι, αρκεί μια ματιά στη σιλουέτα του πρωτότυπου για να διαπιστώσει κανείς ότι εκτός από τη διαφορετική γραμμή οροφής και τις λιγότερες πόρτες, το coupe διαθέτει μεγαλύτερα μετατρόχια σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση, αλλά και μικρότερη απόσταση από το έδαφος, κερδίζοντας έτσι επιπλέον πόντους δυναμισμού. Την εικόνα του ισχυρότερου εκπροσώπου της γκάμας θα συμπληρώσουν τα συνήθη επιθετικότερα στοιχεία που διακρίνουν τις ΑMG προτάσεις.

Σε επίπεδο κινητήρα η Mercedes-AMG C 63 Coupe θα δανειστεί το διπλά υπετροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων που συναντάμε στην αντίστοιχη έκδοση της sedan C-Class ο οποίος και σε αυτή την περίπτωση θα διατεθεί σε δύο εκδοχές ισχύος 467 και 510 ίππων για την κορυφαία S έκδοση.

AUTOMEDIA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024