Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai Elantra 2016: Κορεατική αντεπίθεση

Hyundai Elantra 2016: Κορεατική αντεπίθεση

H επόμενη γενιά του Elantra θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στην γκάμα της Hyundai, επαναφέροντας την κορεατική φίρμα στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων σεντάν.

Την επιστροφή της Hyundai στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων σεντάν θα σημάνει η έναρξη της παραγωγής του νέου Elantra στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Αυτήν την περίοδο το κορεατικό μοντέλο δοκιμάζεται σε ευρωπαϊκό έδαφος και ειδικότερα στo Lansing της Γερμανίας, αποκαλύπτοντας την προσπάθεια της Hyundai να μεταφέρει στοιχεία από το Sonata σε μια ταπεινότερη και πιο προσιτή τετράτροχη πρόταση.

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν το νέο Elantra να ακολουθεί το σχεδιαστικό και εξοπλιστικό παράδειγμα του Sonata, διαθέτοντας στη φαρέτρα του προηγμένες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, όπως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με τις εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας «BlueLink».

H παρουσία ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων είναι αυτή που πρόκειται να κάνει τη διαφορά στην γκάμα εκδόσεων του νέου Elantra, ενώ για πρώτη φορά το κορεατικό μοντέλο πρόκειται να διατεθεί και με ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Στη βάση της γκάμας του, πάντως, τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ατμοσφαιρικοί βενζινοκινητήρες 1,8 και 2,0 λίτρων, οι οποίοι θα προέλθουν από τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου, έχοντας υποστεί φυσικά τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων.

Το νέο Elantra αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2016. Σχεδόν ένα χρόνο μετά το μεσαίων διαστάσεων Hyundai πρόκειται να αποκτήσει και έκδοση GT, η οποία ωστόσο θα βασίζεται στο δάπεδο που φιλοξενεί σήμερα το i30.

AUTOMEDIA

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024