Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 3 2016: Προσεχώς -και- τρικύλινδρη

ΒΜW Σειρά 3 2016: Προσεχώς -και- τρικύλινδρη

Οι Βαυαροί τελειοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης ενός εκ των δημοφιλέστερων μοντέλων τους, επιφυλάσσοντας μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων σε κάθε επίπεδο, από τη σχεδίαση έως τους κινητήρες και τα τεχνολογικά gadget.

Ελάχιστος πλέον χρόνος απομένει για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ανανεωμένης Σειράς 3, η οποία θα δώσει το στίγμα της μέσα στο Μάιο.

Μέχρι την επίσημη αποκάλυψή της, η Σειρά 3 κάνει ένα ακόμα πέρασμα μπροστά από το κλείστρο του φωτογραφικού φακού στην «απλή» και στην αναβαθμισμένη εξοπλιστικά M-Sport Package εκδοχή της προσφέροντας μια ακόμα πιο σαφή εικόνα της.

Αρκεί μια ματιά στο ολοένα και λιγότερο καμουφλάζ των δοκιμαστικών πρωτοτύπων για να διαπιστώσει κανείς ότι, εξωτερικά, οι αλλαγές, δεν θα αποτελέσουν έκπληξη, με την BMW να «πειράζει» το μπροστινό και το πίσω τμήμα και όσα το συναποτελούν, αναζητώντας μια αιχμηρότερη όψη την οποία ενισχύσουν τα προαιρετικά LED φωτιστικά σώματα αντί των μέχρι σήμερα γνωστών Xenon.

Μεγαλύτερες και σημαντικότερες αναμένονται ωστόσο, οι αλλαγές κάτω από το καπό της ανανεωμένης Σειράς 3, όπου θα πάρουν θέση οι τα νέα τρικύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου 1,5 λίτρου που πρωτοσυστήθηκαν με τη νέα γενιά του MINI Hatchback και από τότε «επεκτείνονται» στις προτάσεις της BMW, όπως η προσφάτως ανανεωμένη Σειρά 1 και η Active Tourer.

Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι στις διαθέσιμες εκδόσεις της ανανεωμένης Σειράς 3 θα συμπεριληφθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση όπως ήδη έχει ανακοινώσει η BMW και η οποία θα συνδυάζει ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Σύμφωνα τα μέχρι τώρα στοιχεία η συνδυαστική ισχύς της plug-in υβριδικής έκδοσης της 3άρας αναμένεται να διαμορφωθεί στους 245 ίππους ενώ η κατανάλωση καυσίμου θα περιορίζεται σε περίπου 2,0 λίτρα/100 χλμ.

Τις αλλαγές σε σχεδίαση και κινητήρες αναμένεται να πλαισιώσουν αναβαθμίσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό της ανανεωμένης Σειράς 3 με νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, άνεσης και ασφάλειας.

AUTOMEDIA

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024