Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: Κυρίαρχο είδος

Mercedes-AMG C 63 Coupe 2016: Κυρίαρχο είδος

Την ισχυρότερη εκδοχή της πολυαναμενόμενης C-Class Coupe εξελίσσει αυτήν την περίοδο η Mercedes-Benz, η οποία και θα αποτελέσει την επόμενη πρόταση στην γκάμα της AMG.

Τον δρόμο των τετράθυρων και station wagon εκδόσεων της Mercedes-AMG C 63 πρόκειται να ακολουθήσει πολύ σύντομα η πολυαναμενόμενη C-Class Coupe, αποκτώντας τα διακριτικά AMG στην κορυφή της γκάμας της.

Κάτω από τις καμουφλαρισμένες επιφάνειες του μεσαίων διαστάσεων coupe κρύβεται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 4,0 λίτρων, ο οποίος στα πρότυπα της μέχρι σήμερα γνωστής C 63 θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 476 ή 510 ίππους.

Πέρα από την αισθητή απουσία των πίσω θυρών και τις σχεδιαστικές αλλαγές που έχει πυροδοτήσει αυτή, εντύπωση προκαλούν οι θηριώδεις εισαγωγές αέρα του μπροστινού τμήματος, όπως άλλωστε και η αύξηση στο μήκος του αμαξώματος, σε σχέση πάντα με τη σημερινή γενιά της C 63 AMG Coupe.

H επίσημη πρώτη της νέας C 63 Coupe αναμένεται να ακολουθήσει εκείνη των πολιτικών εκδόσεων του γερμανικού coupe στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, συνεπώς το εμπορικό της λανσάρισμα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν την έλευση της νέας χρονιάς.

AUTOMEDIA

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024