Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Spyder 2016: Επιδόσεις με θέα τα άστρα

Lamborghini Huracan Spyder 2016: Επιδόσεις με θέα τα άστρα

Η ιταλική φίρμα προετοιμάζεται να γεμίσει με ταχείς ρυθμούς τα «κενά» στην γκάμα της Huracan προκειμένου να μπορέσει να επαναλάβει –και να ξεπεράσει- την επιτυχία της προκατόχου της.

Η μικρότερη πρόταση της Lamborghini ξεκινά την συμπλήρωση της γκάμας της καθώς όπως είχε δηλώσει το 2014 ο επικεφαλής της φίρμας, Stephan Winkelmann, «χρειάζονται πολλές εκδόσεις καθώς οι πελάτες μας περιμένουν να έχουν πάντα κάτι καινούριο να συζητήσουν».

Το «χορό» των νέων εκδόσεων αναμένεται να ανοίξουν, αρχικά ισχυρότερες εκδοχές του coupe όπως η Super Veloce και η Superleggera καθώς αντίστοιχα δοκιμαστικά πρωτότυπα έχουν ήδη δώσει το στίγμα τους στο φωτογραφικό φακό, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι την ακολουθία θα συμπληρώσει η Spyder έκδοση και μάλιστα σχετικά σύντομα.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές της Spyder έκδοσης, σε αντίθεση με την ανοιχτή έκδοση της προκατόχου της, Gallardo, η ανοιχτή Huracan αναμένεται να εφοδιάζεται με μια ανθρακονημάτινη ανοιγόμενη οροφή αντί της υφασμάτινης, με τους Ιταλούς να προσαρμόζουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της μικρότερης Lamborghini σε αυτήν την αλλαγή.

Όπως και να έχει το δεδομένο είναι ότι η νέα ανοιχτή έκδοση της Huracan θα δώσει σύντομα σημεία «ζωής» μιας η νέα μικρή Lamborghini έχει επιφορτιστεί μοιραία με την επανάληψη της επιτυχίας της προκατόχου της ως του πιο επιτυχημένου μοντέλου στην ιστορία της φίρμας και το οποίο αντιστοιχούσε στο ήμισυ των συνολικών ετήσιων πωλήσεων της.

Aνεξαρτήτως προοπτικών και προσδοκιών, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι -και- η Huracan Spyder θα εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων με απόδοση 610 ίππους και 560 Nm ροπής.

Σε συνδυασμό με το επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με το οποίο εξοπλίζεται η μέχρι σήμερα γνωστή, «κλειστή» Huracan το παραπάνω σύνολο, εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, μέγεθος που στην ανοιχτή έκδοση αναμένεται να είναι ελάχιστα μεγαλύτερο λόγω του επιπλέον βάρους που επιβάλλει η ενίσχυση της στρεπτικής ακαμψίας του πλαισίου στις ανοιχτές εκδόσεις.

AUTOMEDIA

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024