Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Bentayga 2016: Περιπέτειες πολυτέλειας στο «Ring»

Bentley Bentayga 2016: Περιπέτειες πολυτέλειας στο «Ring»

To βρετανικό SUV δοκιμάζει το βήμα του στην «Πράσινη Κόλαση» προσφέροντας μια καλύτερη θέαση των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών του.

Το πρώτο SUV της Bentley, κάνει το «πέρασμά» του από το Nurburgring όπου συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με ολοένα και λιγότερο καμουφλάζ καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την αποκάλυψή του που αναμένεται ως τα τέλη της χρονιάς.

Κοιτάζοντας τη σιλουέτα του σε προφίλ το υπερπολυτελές SUV θυμίζει αρκετά το Audi Q7 με το οποίο μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική και η οποία θα του επιτρέψει να διατηρήσει το βάρος του στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.

Στα στοιχεία που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται τα γενναιόδωρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι μεταλλικές ποδιές και οι ράγες οροφής να δίνουν τον πιο «περιπετειώδη» τόνο, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν η γνώριμη αισθητικά όψη των μοντέλων της Bentley με τη χαρακτηριστική γρίλια και τα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω τμήμα διακρίνονται το spoiler και οι οβάλ διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Όπως επίσης έχει γίνει γνωστό από τη βρετανική φίρμα, στο εσωτερικό του Bentayga θα κυριαρχεί η αναμενόμενη πολυτέλεια με γενναιόδωρη ποσότητα ξύλου και δέρματος στις επενδύσεις, ενώ από προηγούμενες πρώιμες κατασκοπικές λήψεις του θαλάμου επιβατών, έχει αποκαλυφθεί ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και στρογγυλοί αεραγωγοί. Εκτός από τα πολυτελή υλικά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των gadget τελευταίας τεχνολογίας του ομίλου VW.

Ανεξαρτήτως σχεδίασης και προδιαγραφών πολυτέλειας, η Bentley παραμένει φειδωλή ως προς τα στοιχεία που αφορούν αυτά που βρίσκονται κάτω από τις επιφάνειες του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες το βρετανικό SUV αναμένεται να διατεθεί με twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων, ενώ στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να πάρει θέση ένας νέος επίσης διπλά υπερτροφοδοτούμενος W12 με ισχύ 608 ίππων και 900 Nm ροπής.

Δεδομένη, θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία μιας plug-in υβριδικής έκδοσης η οποία, σύμφωνα με την Bentley, αναμένεται το 2017.

AUTOMEDIA

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024