Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Kuga 2016: Σε τροχιά ανανέωσης

Ford Kuga 2016: Σε τροχιά ανανέωσης

Το Kuga εκκινεί τις διαδικασίες ανανέωσής του με ορίζοντα το 2016 προκειμένου να εναρμονιστεί με τις -πολλές- αισθητικής και τεχνολογική υφής εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην γκάμα της Ford από το 2012 οπότε και παρουσιάστηκε η σημερινή εκδοχή του.

To μοντέλο που, πριν κάποια χρόνια, η «μπλε οβάλ» φίρμα είχε συστήσει ως το πρώτο ευρωπαϊκών προδιαγραφών SUV της, ξεκινά τις διαδικασίες ανανέωσης της δεύτερης γενιάς του με ορίζοντα το 2016.

Μεταξύ των αλλαγών, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αισθητική του αναπροσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα της Ford με τα τριγωνικά μοτίβα της όψης του Kuga να αντικαθίσταται από τη γνώριμη εξαγωνική γρίλια.

Εκτός από τις εξωτερικές αλλαγές που θα το εναρμονίσουν με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της γκάμας της Ford, αισθητή αναμένεται να είναι η αναβάθμιση και στο εσωτερικό όπου θα κυριαρχεί το ανασχεδιασμένο ταμπλό.

Στο κέντρο του θα φιλοξενήσει μια μεγάλη οθόνη αφής για το νέο σύστημα infotainment της «μπλε οβάλ» φίρμας, SYNC 3, το οποίο χάρη στις αυξημένες λειτουργίες του θα μειώσει τους φυσικούς διακόπτες, προς όφελος ενός λιγότερου κατατμημένου design. Την εικόνα αναμένεται να συμπληρώσει η ποιοτική αναβάθμιση των υλικών αλλά και ο εμπλουτισμός τους προς όφελος περισσότερων επιλογών.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένονται αναβαθμισμένες εκδοχές των ήδη υφιστάμενων συνόλων βενζίνης και πετρελαίου με χωρητικότητα 1,6, 2,0 και 2,5 λίτρων προς όφελος περισσότερης αποδοτικότητας αλλά και ισχύος.

AUTOMEDIA

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024