Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 2016: Υπερτροφοδοτούμενη  ανανέωση

Porsche 911 2016: Υπερτροφοδοτούμενη ανανέωση

Το εμβληματικό sportscar ετοιμάζεται για την ανανέωσή του η οποία επιφυλάσσει πολλές turbo εξελίξεις για την 911.

Μπορεί η γερμανική φίρμα να μην έχει σταματήσει να παρουσιάζει νέες εκδόσεις της 911, αποκαλύπτοντας μόλις τις τελευταίες ημέρες την αγωνιστική GT3 R και την Black Edition, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το εμβληματικό sportscar ετοιμάζεται για την ανανεωμένη εκδοχή του με ορίζοντα το Σεπτέμβριο και την διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Μέχρι τότε η ανανεωμένη 911 κάνει ένα ακόμα πέρασμα από το Nurburgring ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, αλλά χωρίς καμουφλάζ, προσφέροντας μια δυνατότητα παρατήρησης των «μετριοπαθώς» ανασχεδιασμένων χαρακτηριστικών της –και όχι μόνο.

Σε αυτά συγκαταλέγονται οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, τα νέα LED ημέρας ενώ τα κεντρικά φωτιστικά σώματα φαίνεται να υιοθετούν νέα γραφικά.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα πιο «περιμετρικά» φώτα, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης τοποθετούνται πιο κοντά μεταξύ τους και πιο κεντρικά στον πίσω προφυλακτήρα.

Ανασχεδιασμένες είναι και οι εισαγωγές αέρα οι οποίες θα αναλάβουν τις ανάγκες ψύξης των νέων και περισσότερων υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων που θα εξοπλίζουν – τις περισσότερες- εκδόσεις της.

Για την ακρίβεια σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η Porsche αναμένεται να καταφύγει στην υπερτροφοδότηση για όλη την γκάμα της 911, πλην των εκδόσεων GT3 και GT3 RS.

Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η 911 Carrera θα εφοδιάζεται με ένα νέο turbo εξακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, ενώ η Carrera S θα επωφεληθεί από έναν επίσης turbo κινητήρα με κυβισμό 3,5 λίτρων και ισχύ που θα ξεπερνά τους 407 ίππους.

AUTOMEDIA

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024