Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLC 2016: Δείγμα δυναμικής γραφήC

Mercedes-Benz GLC 2016: Δείγμα δυναμικής γραφήC

Η GLC προσφέρει τις σαφώς λιγότερο τετραγωνισμένες επιφάνειές της και το πιο σπορ χαρακτήρα της -σε σχέση με την GLK- στο φωτογραφικό φακό.

Το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την GLK επενδύοντας σε μεγαλύτερες διαστάσεις, περισσότερο δυναμισμό και σε ένα νέο όνομα, προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό του στο φωτογραφικό φακό και μάλιστα με ελάχιστο καμουφλάζ.

Το πρώτο επίσημο δείγμα του νέου γερμανικού SUV αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και έτσι το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε στη Γερμανία δεν «μπαίνει στον κόπο» να κρύψει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, αποκαλύπτοντας τη γνώριμη «όψη» των νεότερων Mercedes-Benz με τη «διπλή» γρίλια και φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν ευθέως σε αυτά της S-Class.

Πέρα από τις λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι σαφές ότι η νέα GLC θα υιοθετήσει μεγαλύτερες διαστάσεις από την GLK -με δεδομένη και την παρουσία της GLA στην γκάμα- αλλά και ένα δυναμικότερο σπορ προφίλ –το οποίο θα ενισχυθεί επιπλέον και από την παρουσία μιας coupe έκδοσης στην γκάμα.

Κάτω από τις επιφάνειες της βρίσκεται η ίδια, «πλούσια» σε αλουμίνιο αρχιτεκτονική που εισήγαγε η C-Class με την οποία η GLC αναμένεται να μοιράζεται επίσης κοινά στοιχεία σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση του εσωτερικού και τον gadget εξοπλισμό, αλλά και τους κινητήρες.

AUTOMEDIA

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024