Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016: Η κομψότητα του δυναμισμού

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016: Η κομψότητα του δυναμισμού

Η coupe και πιο σπορ έκδοση της C-Class δίνει για ακόμα μία φορά τα διαπιστευτήρια του επιπλέον δυναμισμού της -σε σχέση με τη sedan- που πλέον, κρύβεται κάτω από ελάχιστο καμουφλάζ.

Με ορίζοντα τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, όπου και θα αποκαλυφθεί, η C-Class Coupe απαλλάσσεται ολοένα από το καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας το σαφέστερα πιο σπορ προφίλ της σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση του μοντέλου.

Μια προσεκτική παρατήρηση του πρωτοτύπου με την έντονα coupe οροφή που γράφει γύρους με ταχύτητα σε αγωνιστικό περιβάλλον, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι τα μετατρόχια της C-Class Coupe είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση, ενώ έχει μειωθεί και η απόσταση από το έδαφος χάρη, προφανώς, στην πιο σπορ διάταξη της ανάρτησης και όχι μόνο.

Επιπλέον, στις λεπτομέρειες ξεχωρίζει η τοποθέτηση των πλευρικών καθρεφτών στις πόρτες αντί για την πρώτη κολώνα, ενώ στο πίσω τμήμα, κάτω από το καμουφλάζ φαίνεται να διαγράφεται η σιλουέτα των κομψών φωτιστικών σωμάτων που συναντάμε και στην S-Class Coupe.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η C-Class Coupe αναμένεται να μιμηθεί την γκάμα της τετράθυρης έκδοσης, προσφέροντας ισχύ από 156 ίππους –από τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων- έως 510 ίππους στην κορυφαία έκδοση με την υπογραφή της AMG με τον V8 των 4,0 λίτρων που συναντάμε και στην τετράθυρη C 63.

AUTOMEDIA

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024