Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz A-Class 2016: To Aλφαβητάρι της ανανέωσης

Mercedes-Benz A-Class 2016: To Aλφαβητάρι της ανανέωσης

Η μικρότερη Mercedes-Benz προσφέρει μια ακόμα ευκαιρία θέασης των αλλαγών της ανανεωμένης της εκδοχής η οποία θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη, το φθινόπωρο.

Η γερμανική φίρμα οριστικοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης του μικρότερου της μοντέλου η οποία και προορίζεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι αλλαγές εστιάζουν στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα νέα φωτιστικά σώματα μπροστά που πλαισιώνουν την «μονή» πλέον γρίλια. Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, η ανανεωμένη A-Class θα διαθέτει προαιρετικά κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ νέας σχεδίασης θα είναι και τα φωτιστικά σώματα του πίσω τμήματος.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σε προηγούμενη εμφάνισή της A-Class σε δοκιμές εξέλιξης το κλείστρο του φωτογραφικού φακού είχε εισχωρήσει και στο εσωτερικό της το οποίο η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να αφήσει ανέπαφο. Εκτός από τις αναμενόμενες σχεδιαστικές αλλαγές προς όφελος μιας αρτιότερης αισθητικής, η νέα A-Class θα επωφεληθεί από βελτιωμένες επιλογές εξοπλισμού με κυρίαρχη μια μεγαλύτερη και ανασχεδιασμένη οθόνη για το σύστημα infotainment.

Διαφοροποιήσεις αναμένονται και σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων με στοχευμένες αλλαγές στα πρότυπα της ανανέωσης της B-Class. Έτσι, την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης A-Class αναμένεται να αποτελούν επιλογές πετρελαίου που θα ξεκινούν από το 1,5 λίτρο και τους 90 ίππους, φτάνοντας έως δίλιτρα τετρακύλινδρα σύνολα με ισχύ έως 177 ίππους.

Σε ό,τι αφορά τις βενζινοκίνητες εκδόσεις που θα ξεκινούν από τα 1,6 λίτρα και τους 122 ίππους φτάνοντας τους 211 ίππους από το δίλιτρο turbo κινητήρα, μένει να διαπιστωθεί αν, εκτός από τις επιμέρους βελτιώσεις και την κορυφαία AMG έκδοση, η γκάμα πρόκειται να υποδεχθεί και μια «μικρότερη» έκδοση επιδόσεων στα πρότυπα της C 450 AMG Sport η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις και την Α 45 ΑΜG, προσφέροντας μια προσιτότερη εναλλακτική με την υπογραφή του Affalterbach.

Όπως και να έχει, μια αλλαγή που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη είναι και η αλλαγή στις ονομασίες και τα διακριτικά των εκδόσεων σύμφωνα με την νέα πολιτική της γερμανικής φίρμας.

AUTOMEDIA

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024