Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet 2016: Δυναμικό άνοιγμα

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet 2016: Δυναμικό άνοιγμα

Η πρώτη ανοιχτή έκδοση της C-Class θα εισαγάγει την Mercedes-Benz σε μια νέα κατηγορία όπου δεν είχε εκπρόσωπο, αποτελώντας παράλληλα την προσιτότερη cabrio πρότασή της.

Tην πρώτη ανοιχτή έκδοση της ιστορίας της ετοιμάζεται να αποκτήσει η C-Class, με την αντίστοιχη εκδοχή της να αποτελεί ένα από τα συνολικά 19 νέα και ανανεωμένα μοντέλα που θα προσθέσει η Mercedes-Benz στην γκάμα της μέχρι το 2020.

Με αφετηρία την Coupe εκδοχή της C-Class την οποία θα γνωρίσουμε από κοντά στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο και αξιοποιώντας μια υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή η ανοιχτή C-Class θα ενσαρκώσει -μαζί με την coupe έκδοση- τη σπορ πλευρά του μεσαίου μοντέλου των Γερμανών αλλά και εισάγοντας τους σε μια νέα κατηγορία.

Έτσι, εκτός από τη δεδομένη σπορ διάστασή της, η C-Class Cabriolet θα δώσει στην Mercedes-Benz ένα απευθείας ικανό ανταγωνιστή για μοντέλα όπως την BMW Σειρά 2 Convertible και το Αudi A3 Cabriolet, αποτελώντας παράλληλα και το προσιτότερο ανοιχτό μοντέλο της γκάμας αφού θα κοστίζει λιγότερο από την SLK και -μελλοντικά- SLC.

Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ανοιχτής έκδοσης, εκτός από την υφασμάτινη οροφή, η Mercedes-Benz θα ακολουθήσει μια πιο δυναμική και πέρα του προφανούς προσέγγιση που θα μοιραστούν οι coupe και cabrio.

Από τα νέα στοιχεία τους -σε σχέση με τις τετράθυρες και SW εκδόσεις της C-Class- οι coupe και cabrio εκδόσεις θα έχουν τα μεγαλύτερα μετατρόχια, μειωμένη απόσταση από το έδαφος με τη συνδρομή και μιας πιο σπορ ανάρτησης αλλά και νέα αισθητικά στοιχεία που να αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό όπως τα λεπτότερα πίσω φωτιστικά σώματα που συναντάμε στην S-Class Coupe.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες τόσο η C-Class Cabrio όσο και η Coupe θα μιμηθούν την γκάμα των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων του μεσαίου γερμανικού μοντέλου. Έτσι, εφαλτήριο για την γκάμα θα αποτελέσει ο κινητήρας βενζίνης των 1,6 λίτρων με τους 156 ίππους ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 4,0 λίτρων της AMG, σε δύο εκδοχές ισχύος 476 και 510 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024