Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Snowman 2016: Τσεχική «απόβαση» στις Άλπεις

Skoda Snowman 2016: Τσεχική «απόβαση» στις Άλπεις

Το νέο SUV των Τσέχων δίνει μια ακόμα ευκαιρία θέασης των χαρακτηριστικών του καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης για να διεκδικήσει από το 2016 μια θέση σε μια ολοένα και δημοφιλέστερη κατηγορία.

To νέο, μεγαλύτερο SUV που ετοιμάζει η Skoda δίνει για ακόμα μια φορά το στίγμα του στο φωτογραφικό φακό που, αυτή τη φορά, το εντόπισε να δοκιμάζει τις αντοχές του στα ορεινά περάσματα των Άλπεων.

Το τσεχικό SUV εξακολουθεί να κρύβει καλά τα μυστικά της σχεδίασής του κάτω από τις επιφάνειες ενός τροποποιημένου και σαφώς μεγαλύτερου Yeti, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα ακολουθήσει την αισθητική συνταγή των πιο πρόσφατων Skoda

Αυτό που δεν μπορεί να κρύψει είναι το μήκος του το οποίο αναμένεται να φτάσει τα 4,60 μέτρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του να επιλέξουν μεταξύ πενταθέσιας ή επταθέσιας διάταξης.

Ως αφετηρία, θα αξιοποιήσει την αρχιτεκτονική με την κωδική ονομασία MQB B την οποία θα μοιραστεί με το νέο VW Tiguan που θα κάνει πρεμιέρα λίγο νωρίτερα και το οποίο θα είναι και κατά δέκα εκατοστά μικρότερο σε μήκος από το τσεχικό μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα συμπεριλάβει δύο κινητήρες diesel ισχύος 150 και 184 ίππων και ισάριθμούς βενζίνης με ισχύ 140 και 180 ίππων. Τις προδιαγραφές του νέου SUV θα συμπληρώσει σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα εξοπλίζει μόνος τις ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου με τις βασικές εκδόσεις να είναι εμπροσθοκίνητες.

Τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει μια σειρά έξυπνων εξοπλιστικών λύσεων από τη «λίστα» Simply Clever, ανάλογων του περιπετειώδους χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα, «πτυσσόμενος» κοτσαδόρος και ξύστρα πάγου, μεταξύ άλλων.

Αυτό που δεν έχει κλειδώσει ακόμα είναι το όνομά του, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τσεχική φίρμα βρίσκεται μεταξύ των επιλογών Snowman και Polar.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024