Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Apple Car 2020: Σε «εχθρικά εδάφη» η πρώτη του εμφάνιση

Apple Car 2020: Σε «εχθρικά εδάφη» η πρώτη του εμφάνιση

Η τετράτροχη απόπειρα της Apple, δίνει το στίγμα της για πρώτη φορά ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και μάλιστα από το Detroit κρύβοντας τα μυστικά της κάτω από τις επιφάνειες ενός Dodge Caravan.

Δεν πάει και πολύς καιρός, από το Φεβρουάριο του 2015 οπότε και τα τετράτροχα σχέδια του Cupertino αποκαλύφθηκαν και όμως ήρθε η ώρα για το «Project Titan» όπως ονομάζεται το σχέδιο της Apple να λανσάρει το δικό της όχημα έως το 2020, να βγει στους δρόμους ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και μάλιστα εκεί όπου χτυπά η καρδιά της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στο Detroit.

To τετράτροχο δημιούργημα της Apple αξιοποιεί προς το παρόν ως «όχημα» το Dodge Caravan, ή μάλλον, για την ακρίβεια, μια βαρυφορτωμένη με τεχνολογία και εξωτερικές κάμερες εκδοχή του η οποία δοκιμάζει παντός είδους τεχνολογίες που θα επιτρέψουν στο τελικό προϊόν να διαθέτει σύστημα αυτόνομης οδήγησης και τεχνολογίες διασύνδεσης με τον τρόπο του Cupertino.

Οι υπόλοιπες διαθέσιμες πληροφορίες σε σχέση με το αυτοκίνητο της Apple, αναφέρουν ότι η επιλογή του Dodge Caravan δεν είναι τυχαία μιας και o τεχνολογικός κολοσσός φαίνεται να προσανατολίζεται σε ένα minivan λογικής όχημα για την πρώτη του τετράτροχη απόπειρα.

Όπως και να έχει το δεδομένο είναι ότι εκτός από τις δοκιμές ενός στόλου πρωτοτύπων που έχουν ήδη εντοπιστεί εκτός από το Detroit, στο San Francisco αλλά και κοντά στην έδρα της Apple στην Καλιφόρνια, η φίρμα των δημοφιλών “i” φέρεται να συγκεντρώνει υπομονετικά στοιχεία για τις μεθόδους παραγωγής και εστιάζοντας στα ηλεκτρικά σύνολα, από τις αυτοκινητοβιομηχανίες με τις οποίες ήδη συνεργάζεται, εξελίσσοντας συστήματα που ενσωματώνονται στα infotainment των αυτοκινήτων τους.

AUTOMEDIA

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024