Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αudi S5 2017: ΑσκήσειS δυναμισμού

Αudi S5 2017: ΑσκήσειS δυναμισμού

Το S5 προσφέρει γενναιόδωρα τον εαυτό του στο φακό δίνοντας μια καλύτερη ευκαιρία παρατήρησης της νέας γενιάς του γερμανικού μοντέλου που θα είναι ελαφρύτερο, μεγαλύτερο, δυναμικότερο και ισχυρότερο.

Η ισχυρότερη, S εκδοχή του Α5 δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, προσφέροντας μια ευκαιρία παρατήρησης της νέας γενιάς του μοντέλου.

Όπως θα ισχύσει για το νέο Α5, έτσι και το S5 θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική MLB EVO η οποία έκανε πρεμιέρα στο ήδη γνωστό Q7.

Χάρη στις εξασφαλίσεις της νέας πλατφόρμας και στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου το S5 αναμένεται να είναι ελαφρύτερο έως και κατά 100 κιλά, στοιχείο που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά σε κάθε του παράμετρο.

Κρίνοντας επίσης από τις πρώτες του λήψεις, το S5 δείχνει να έχει αυξήσει τις διαστάσεις σε μήκος και πλάτος ενώ, το τελείωμα της οροφής τονίζει ακόμα περισσότερο την coupe δυναμική διάσταση του μοντέλου. Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει επίσης τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης ακροβολισμένες στον πίσω προφυλακτήρα.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το σημαντικότερο στοιχείο στην περίπτωση του S5 είναι ο κινητήρας που θα το εξοπλίζει. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το νέο S5 αναμένεται αυτή τη φορά να διατεθεί σε δύο εκδόσεις, βενζίνης και πετρελαίου.

Στην πρώτη περίπτωση, την θέση του κινητήρα των 3,0 λίτρων αναμένεται να πάρει ένας αντίστοιχης χωρητικότητας V6 με μεγαλύτερη ισχύ η οποία θα φτάσει τους 360 ίππους, ενώ την πετρελαιοκίνητη έκδοση θα εξοπλίζει ένας bi-turbo 3,0 λίτρων.

AUTOMEDIA

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024